Close
Ismerje meg a legújabb hőszigetelési trendeket!

Ismerje meg a legújabb hőszigetelési trendeket!

Aki házépítésbe fog, számos technológiával és anyaggal találkozik. Ma már egyre inkább fontos igény, hogy olyan termékekből építsük fel új otthonunkat, melyek megfelelnek a mai kor elvárásainak, ugyanakkor lehetőség szerint környezetbarát építőanyagokból álljon össze a szerkezet.

De ne csak a külsőségekkel és a végső dizájnnal foglalkozzunk, hanem gondoljuk át azokat a problémákat is, melyek a gyakorlatban jelentkezhetnek. Hiszen végső soron ezek fogják meghatározni házunk energetikai besorolását és fenntarthatóságának jellemzőit.

Fedezze fel az innovatív szigetelőanyagokat!

Egy új építésű otthonnal szemben sokféle elvárást támasztunk. Ezek elsősorban funkcionális jellegűek; jellemzően olyanok, mint hogy megóvjon minket az időjárás viszontagságaitól, a különböző negatív környezeti hatásoktól. Lehetőség szerint mindezt úgy, hogy komfortos körülményeket teremthessünk és esztétikailag is elfogadható megoldást találjunk.

Amikor kialakítjuk új otthonunkat fontos, hogy kiváló minőségű építőelemeket válasszunk hozzá és lehetőség szerint törekedjünk arra, hogy ezek ne terheljék túlzottan környezetünket sem. A Naturica Groupnál kapható hőszigetelő anyagok egészen új dimenziót kínálnak nekünk a hőszigetelő rendszerek tekintetében.

A STEICOflex 036 farost hőszigetelések sajátosságai

A természetes hőszigetelő anyagok számos olyan tulajdonsággal rendelkeznek, melyek kedvezőbbek szintetikus társaikhoz képest. A ma ismert természetes megoldások közül a STEICOflex 036 farost hőszigetelések a legalacsonyabb hővezetési tényezővel rendelkeznek. Ezt a nagy anyagsűrűség, illetve a kiváló hőtároló kapacitás teszi lehetővé, így pedig egy kifejezetten energiahatékony épület megvalósításához nyújthatnak segítséget.

Ezek a hőszigetelő táblák fenyőfából készülnek, ezért bennük rejlik minden olyan lehetőség, amit a fa alapanyagok magukban hordoznak. Ezek a hőszigetelő rendszerek high-tech technológiát képviselnek, ezáltal nemcsak a környezetünket, hanem egészségünket is óvjuk használatukkal.

Esztétikai szempontból kimagasló előnyük, hogy karcsúbb falakat és tetőszerkezeteket hozhatunk létre velük. Egy felújítás során az utólagos szigeteléssel pedig nem veszítünk sokat a hasznos térből.

 

Modern anyagok, kiváló védelem

A hőszigetelő anyagok megválasztásánál egyre inkább előtérbe kerül az a szempont, hogy ne csak környezetbarát, hanem mesterséges adalékanyagoktól is mentes építőanyagokat válasszunk, csökkentve ezzel az épület egészségünkre, és környezetre gyakorolt negatív hatásait is. Hiszen maga a szerkezet nem bocsát ki semmilyen káros összetevőt.

 

A jó minőségű anyagok megválasztásával sokat tehetünk azért is, hogy a beltéri levegő minősége is megfelelő legyen. A természetes anyagokból készült hőszigetelő rendszerek használatával így egy egészséges és energetikailag kifejezetten hatékony otthont hozhatunk létre.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

5+1 szuper játék, amivel visszarepülhetsz a gyerekkorodba!

Egészségbiztosítás tippek – segítség a választásban

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram