Close
Itt lehet ingyen megnézni 709 ezer műalkotást

Itt lehet ingyen megnézni 709 ezer műalkotást

A Rijksmuseum tekintélyes gyűjteménye immáron online is megtekinthető.

Aki békeidőben Amszterdamban jár, biztosan felveszi a bebarangolandó helyek listájára Hollandia egyik legnépszerűbb turistacélpontját. A Rijksmuseumban olyan ismert művészek alkotásai láthatóak, mint Van Gogh, Vermeer, Rembrandt és Van Dyck.

A felbecsülhetetlen értékű művészettörténeti kincsek bekerültek a múzeum több mint 709 ezer műtárgyai közé, melyeket az elmúlt húsz évben digitalizált a patinás intézmény.

A lenyűgöző gyűjteményt most ingyen elérhetővé tette a múzeum, ráadásként részletes leírásokat mellékelt hozzájuk, és a digitalizált művek nagy része még nagy felbontásban le is tölthető.

A Rijks Studio néven futó online gyűjteményben nagyon egyszerű böngészni, a kereséseket lehet szűrni alkotó, időszak, hely és az alkotás típusa alapján is.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: mymodernmet.com, fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Utazz Finnországba a Toldi moziban! Jönnek a Finn Filmnapok
Február közepétől csak az oltottak kaphatnak védettségit Magyarországon
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom