Close
Itt lehet ingyen megnézni 709 ezer műalkotást

Itt lehet ingyen megnézni 709 ezer műalkotást

A Rijksmuseum tekintélyes gyűjteménye immáron online is megtekinthető.

Aki békeidőben Amszterdamban jár, biztosan felveszi a bebarangolandó helyek listájára Hollandia egyik legnépszerűbb turistacélpontját. A Rijksmuseumban olyan ismert művészek alkotásai láthatóak, mint Van Gogh, Vermeer, Rembrandt és Van Dyck.

A felbecsülhetetlen értékű művészettörténeti kincsek bekerültek a múzeum több mint 709 ezer műtárgyai közé, melyeket az elmúlt húsz évben digitalizált a patinás intézmény.

A lenyűgöző gyűjteményt most ingyen elérhetővé tette a múzeum, ráadásként részletes leírásokat mellékelt hozzájuk, és a digitalizált művek nagy része még nagy felbontásban le is tölthető.

A Rijks Studio néven futó online gyűjteményben nagyon egyszerű böngészni, a kereséseket lehet szűrni alkotó, időszak, hely és az alkotás típusa alapján is.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: mymodernmet.com, fotók: Unsplash)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom