Izlandon vagy Grönlandon döbbenetesebb az északi fény?

Ebben a videóban nem igazán különül el a két ország, de ha megnézed, ez egy cseppet sem fog érdekelni.

Mindössze tíz napot kellett eltölteni a hűvös északon ehhez a fantasztikus videóhoz. A szerző nem köti az orrunkra, melyik részt hol forgatta, csak annyit árult el, hogy Izlandra jutott kevesebb idő, négy nap. Skandinavisztika szakosok megfejthetik a pontos helyszíneket, a többiek csak nyomják meg a play gombot!

Ez is érdekelhet:

Ismerd meg a négy magyar bálnát, akik beveszik Svalbardot, a Spitzbergákat és Grönlandot

Az ökotudatos Four Whales az extrém területek extrém szépségeiről szóló ruhamárka, amelynek termékein viszontláthatjuk a sarkkört felidéző témákat.

utazás | északi fény | road trip | video | izland

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom