Close
A Lord Byron-i úttalan rengeteg megadta magát

A Lord Byron-i úttalan rengeteg megadta magát

Ezeket a különleges kisugárzású buborékszállásokat az egyik izlandi erdő mélyén találjuk, és mindegyiket kétszemélyesre tervezték, hogy akár egy páros kiruccanást is betervezhessünk ebbe a varázslatos birodalomba.

Természetesen ezt a posztmodern, bizonyos szempontokból fapados hotelt érdemes a helyén kezelnünk, hiszen például fürdőszoba vagy bevezetett villanyvilágítás sem jár a kuckókhoz, a teremtésben azonban így is megvan a maga jól elfoglalt helye.

Hiszen a buboréklakoknak minimális az ökológiai lábnyoma,

az átlátszó falak révén pedig a szoba közepén található nagy franciaágyból csodálhatjuk meg az északi fény szépségét úgy, hogy csak mi vagyunk, és a Lord Byron-i úttalan rengeteg.

És ha már szokatlan formájú izlandi hotelek:

(Forrás: Otthon)

Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.

Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom