Close
A Lord Byron-i úttalan rengeteg megadta magát

A Lord Byron-i úttalan rengeteg megadta magát

Ezeket a különleges kisugárzású buborékszállásokat az egyik izlandi erdő mélyén találjuk, és mindegyiket kétszemélyesre tervezték, hogy akár egy páros kiruccanást is betervezhessünk ebbe a varázslatos birodalomba.

Természetesen ezt a posztmodern, bizonyos szempontokból fapados hotelt érdemes a helyén kezelnünk, hiszen például fürdőszoba vagy bevezetett villanyvilágítás sem jár a kuckókhoz, a teremtésben azonban így is megvan a maga jól elfoglalt helye.

Hiszen a buboréklakoknak minimális az ökológiai lábnyoma,

az átlátszó falak révén pedig a szoba közepén található nagy franciaágyból csodálhatjuk meg az északi fény szépségét úgy, hogy csak mi vagyunk, és a Lord Byron-i úttalan rengeteg.

És ha már szokatlan formájú izlandi hotelek:

(Forrás: Otthon)

FOLYTASD EZZEL
Korlátozások és nagy remények: Így indul az idei síszezon Európában
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom