Close
A Lord Byron-i úttalan rengeteg megadta magát

A Lord Byron-i úttalan rengeteg megadta magát

Ezeket a különleges kisugárzású buborékszállásokat az egyik izlandi erdő mélyén találjuk, és mindegyiket kétszemélyesre tervezték, hogy akár egy páros kiruccanást is betervezhessünk ebbe a varázslatos birodalomba.

Természetesen ezt a posztmodern, bizonyos szempontokból fapados hotelt érdemes a helyén kezelnünk, hiszen például fürdőszoba vagy bevezetett villanyvilágítás sem jár a kuckókhoz, a teremtésben azonban így is megvan a maga jól elfoglalt helye.

Hiszen a buboréklakoknak minimális az ökológiai lábnyoma,

az átlátszó falak révén pedig a szoba közepén található nagy franciaágyból csodálhatjuk meg az északi fény szépségét úgy, hogy csak mi vagyunk, és a Lord Byron-i úttalan rengeteg.

És ha már szokatlan formájú izlandi hotelek:

(Forrás: Otthon)

buborék | erdő | izland | buborékhotel | hotel

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram