Close
A Lord Byron-i úttalan rengeteg megadta magát

A Lord Byron-i úttalan rengeteg megadta magát

Ezeket a különleges kisugárzású buborékszállásokat az egyik izlandi erdő mélyén találjuk, és mindegyiket kétszemélyesre tervezték, hogy akár egy páros kiruccanást is betervezhessünk ebbe a varázslatos birodalomba.

Természetesen ezt a posztmodern, bizonyos szempontokból fapados hotelt érdemes a helyén kezelnünk, hiszen például fürdőszoba vagy bevezetett villanyvilágítás sem jár a kuckókhoz, a teremtésben azonban így is megvan a maga jól elfoglalt helye.

Hiszen a buboréklakoknak minimális az ökológiai lábnyoma,

az átlátszó falak révén pedig a szoba közepén található nagy franciaágyból csodálhatjuk meg az északi fény szépségét úgy, hogy csak mi vagyunk, és a Lord Byron-i úttalan rengeteg.

És ha már szokatlan formájú izlandi hotelek:

(Forrás: Otthon)

buborék | erdő | izland | hotel | buborékhotel

FOLYTASD EZZEL

Törölköző- és fürdőzőtilalom: Amalfi után újabb olasz strandok vezetnek be korlátozásokat

Ezek az ingyenes városnéző túrák garantáltan megdobogtatják a sorozatrajongók szívét

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom