Close
Hihetetlen, de ez a paradicsomi sziget Tokió

Hihetetlen, de ez a paradicsomi sziget Tokió

Japán legkisebb városa. A hely, ahová a legnehezebb eljutni Japánban. Természeti csoda. Ez mind Aogashima szigete.

Japán csodái kimeríthetetlenek, mindegy is, hogy a jól ismert Kiotóról, a nyüzsgő Tokióról, vagy a havas Hokkaidóról beszélünk. Van viszont egy sziget, ami hivatalosan Tokióhoz tartozik, de közel négyszáz kilométerre van tőle: Aogashima.

A helyet csak több lépésben, kizárólag komppal vagy helikopterrel lehet megközelíteni, viharos időben pedig még úgy se, ezért olykor hosszú napokra ott ragadnak a látogatók. Nem mintha túlzottan haza akarna menni bárki is: Aogashima egy hatalmas vulkán, benne egy kisebb vulkánnal, és ez pont olyan lélegzetelállítóan néz ki, ahogyan hangzik. A szigeten tökéletes csendben és nyugalomban burjánzik a természet, amelyre talán senki sem képes úgy vigyázni, mint a japánok.

Ez is érdekelhet:

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom