Close
Hihetetlen, de ez a paradicsomi sziget Tokió

Hihetetlen, de ez a paradicsomi sziget Tokió

Japán legkisebb városa. A hely, ahová a legnehezebb eljutni Japánban. Természeti csoda. Ez mind Aogashima szigete.

Japán csodái kimeríthetetlenek, mindegy is, hogy a jól ismert Kiotóról, a nyüzsgő Tokióról, vagy a havas Hokkaidóról beszélünk. Van viszont egy sziget, ami hivatalosan Tokióhoz tartozik, de közel négyszáz kilométerre van tőle: Aogashima.

A helyet csak több lépésben, kizárólag komppal vagy helikopterrel lehet megközelíteni, viharos időben pedig még úgy se, ezért olykor hosszú napokra ott ragadnak a látogatók. Nem mintha túlzottan haza akarna menni bárki is: Aogashima egy hatalmas vulkán, benne egy kisebb vulkánnal, és ez pont olyan lélegzetelállítóan néz ki, ahogyan hangzik. A szigeten tökéletes csendben és nyugalomban burjánzik a természet, amelyre talán senki sem képes úgy vigyázni, mint a japánok.

Ez is érdekelhet:

video | japán | sziget | Aogashima | road trip

FOLYTASD EZZEL

Három perc alatt bele lehet szeretni ebbe a fantasztikus ázsiai országba

Látványos videó bizonyítja, hogy Peru több, mint a Machu Picchu

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom