Magyar kalauzolással barangolhatod be Amerika legszebb nemzeti parkjait

Persze csak virtuálisan.

Február 24-ére szervezi következő nagy túráját az Eupolisz Világjáró Club, melynek keretében az Egyesült Államok legszebb nemzeti parkjait lehet megismerni.

A szervezők bő egy éve indították el az előadássorozatot, amely során az Eupolisz Utazási Iroda célpontjai között barangoltak a budapesti Tranzit Caféban, rendszerint telt házas előadásokon. Bár az ismeretterjesztő előadásokat egyelőre szüneteltetik, virtuális utazások keretében ismét lehetőség nyílik bepillantani egy-egy távoli (vagy épp közeli) ország életébe, lakóinak mindennapjaiba, és fel lehet fedezni velük földünk legkülönlegesebb szegleteit. Ez az Eupolisz Világjáró Club 2021-es online kiadása – olvasható az esemény Facebook-oldalán.

A huszonnegyedik online előadás témája az USA nyugati részének legszebb nemzeti parkjai. Az észak-amerikai túra során az Egyesült Államok és földünk talán leglátványosabb nemzeti parkjait lehet meglátogani a képernyő előtt. A Yellowstone gejzírjei, medvékkel és bölényekkel, az Arches Nemzeti Park egyedülálló sziklahídjai, a Grand Canyon, és sok más felejthetetlen látnivaló vár majd február 24-én 19 órától. Előadó Bodon Pál, az Eupolisz túravezetője.

Eközben a romantikus utazás egy klasszikus formája támad fel ismét Európában. Aki pedig a jövő év végéig felkeresi ezt a tizenöt helyet, annak minden utazási költségét megtérítik.

(Forrás: az Eupolisz Facebook-oldala, fotók: Unsplash)

nemzeti parkok | usa | legszebb | online | előadás

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom