Close
Világjárvány ide vagy oda, ennek nem tudnak ellenállni Moszkvában

Világjárvány ide vagy oda, ennek nem tudnak ellenállni Moszkvában

Van olyan jégpálya az orosz fővárosban, amelyet járványkórházzá alakítottak át, de ezen korcsolyázni lehet.

Tizenötödik alkalommal nyitották meg a moszkvai Vörös téren a szabadtéri jégpályát, melyen egyszerre négyszázötvenen csúszkálhatnak. A Reuters beszámolója szerint – bár a nagyvárosban jelentősen megugrott az esetszám – a moszkvaiak biztonságban érzik magukat, és örömmel vették használatba a 2021. március 1-ig nyitva tartó létesítményt.

Érkezéskor mindenkinek megmérik a testhőmérsékletét, a korcsolyázók a kiszolgáló helyiségek fedett részein maszkot és kesztyűt viselnek,

ellenben a pályán legtöbben nem tették fel a maszkot.

“Maszkban mentünk át az öltözőkön, egyáltalán nem tűnt ijesztőnek” – mondta a Reuters-nek Olga Glazunova. Szvetlana Makarova szerint “nagyon jó korcsolyázni, mert érezni, hogy a közeleg a tél és az újév”, míg Mihail Merzljakov bevallotta, hogy nem tudott ellenállni a kísértésnek. “Félelmetesen hangzik, de korcsolyázni akartunk.”

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

szabadtéri | jégpálya | vörös tér | moszkva | korcsolya

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram