Close
Világjárvány ide vagy oda, ennek nem tudnak ellenállni Moszkvában

Világjárvány ide vagy oda, ennek nem tudnak ellenállni Moszkvában

Van olyan jégpálya az orosz fővárosban, amelyet járványkórházzá alakítottak át, de ezen korcsolyázni lehet.

Tizenötödik alkalommal nyitották meg a moszkvai Vörös téren a szabadtéri jégpályát, melyen egyszerre négyszázötvenen csúszkálhatnak. A Reuters beszámolója szerint – bár a nagyvárosban jelentősen megugrott az esetszám – a moszkvaiak biztonságban érzik magukat, és örömmel vették használatba a 2021. március 1-ig nyitva tartó létesítményt.

Érkezéskor mindenkinek megmérik a testhőmérsékletét, a korcsolyázók a kiszolgáló helyiségek fedett részein maszkot és kesztyűt viselnek,

ellenben a pályán legtöbben nem tették fel a maszkot.

“Maszkban mentünk át az öltözőkön, egyáltalán nem tűnt ijesztőnek” – mondta a Reuters-nek Olga Glazunova. Szvetlana Makarova szerint “nagyon jó korcsolyázni, mert érezni, hogy a közeleg a tél és az újév”, míg Mihail Merzljakov bevallotta, hogy nem tudott ellenállni a kísértésnek. “Félelmetesen hangzik, de korcsolyázni akartunk.”

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, fotók: Getty Images)

FOLYTASD EZZEL
Franciaországban életbe lépett a csak három oltással érvényes oltottsági igazolás, amit mindenhol be kell mutatni
Utazz Finnországba a Toldi moziban! Jönnek a Finn Filmnapok
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom