Close
A JetBlue hatalmas, új lakosztályai elhozzák az utazás jövőjét

A JetBlue hatalmas, új lakosztályai elhozzák az utazás jövőjét

A JetBlue légitársaság nemrégiben bemutatta megújult Mint elnevezésű prémiumkategóriás kabinjait, amelyeket kifejezetten a transzatlanti járatokra terveztek.

Az amerikai légitársaság célja az volt, hogy megfizethetővé tegyék a prémiumkategóriás utazást, a végeredmény azonban még az ő elvárásaikat is messze felülmúlta.

Így valóban kivételes utazási élményt tudnak kínálni a transzatlanti járatok utasainak.

A sikeres újratervezés Acumen Design Associatesszel való együttműködésüknek köszönhető.

Az Airbus A321 repülőgép fedélzetén kialakított huszonnégy privát lakosztály mindegyike saját tolóajtóval rendelkezik – így kívánja a légitársaság maximális szintre emelni a privát szférát. Az ággyá alakítható ülések, a memóriahabos párnák, a szemmaszkok és az ajándék füldugók pedig lehetővé teszik, hogy az utasok a felszállástól a leszállásig a legnagyobb kényelemben pihenhessék ki magukat.

A kabin minden egyes négyzetmétere az utasok igényeinek kielégítésére törekszik. A lakosztályok üléstámláiban tizenhét hüvelykes Avant képernyőket és vezeték nélküli töltésre alkalmas eszközöket szereltek, továbbá laptop-, cipő- és kézipoggyász-tárolóval is rendelkezik.

Bár azt egyelőre nem tudni, pontosan mely járatok biztosítják majd a pihentető utazást az új lakosztályokkal, a JetBlue szerint az első utasok nyáron, a londoni járaton tesztelhetik majd a Mintkabinokat.

Kétségtelen és ezerszer ismertetett tény, hogy a koronavírus-járvány katasztrofális hatást gyakorolt ​​az idegenforgalomra. A szektor iszonyatos veszteséget produkált, emberek millióinak megélhetése került veszélybe. Bár a repülés iránti bizalom még mindig nem állt helyre, az utazás jelenlegi helyzetéről nem mindenki vélekedik negatívan.

(Fotók: Jetblue)

utazás | jetblue | lakosztály | repülőgép | repülő

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram