Close
A Jimmy Choo retro kapszulakollekciója lesz az idei strandszezon sztárja

A Jimmy Choo retro kapszulakollekciója lesz az idei strandszezon sztárja

Bár még javában tart a tavasz, lélekben sokan már a nyárra készülnek. A Jimmy Choo legújabb Beach Capsule kollekciója pedig garantáltan mindenkinek meghozza a kedvét a vakáció tervezéséhez.

A divatház új, nyári kapszulakollekcióját a nyári utazások nosztalgiája ihlette, a hihetetlenül romantikus és vidám darabokra azonban a retro stílus is hatott.

A kiegészítőket és a ruhadarabokat természetes anyagok és változatos textúrák jellemzik, a tipikusnak mondható nyári díszítések és motívumok pedig az időtlen stílust hozzák karnyújtásnyira, hogy

tökéletesen kiegészítse a márka jellegzetes csillogását.

A 2023-as kollekcióban látványos cipőket, parafatalpú, szalagos szandálokat és espadrillákat találunk, de igazán stílusosak lettek a táskák és a tengerparti nyaralást idéző szezonális kiegészítők.

A JC monogramja visszaköszön az elegáns fürdőruhákon, az egyrészes és a kétrészes bikiniken is. A nyári kiegészítők sorát pedig egy túlméretezett strandtörölköző, illetve natúr raffia kalap és kendő teszi teljessé.

Fantasztikus kollekciót álmodott meg Trömböczky Rita is, a Totemism márkával, aminek célja, hogy kultúrák olvasztótégelyeként a béke szigete legyen a nyüzsgő divatvilág színes palettáján. Szintén nagy dobásra készül a Gucci is új táskakollekciójával és a Louis Vuitton, aki világsztárokat igazolt le, hogy feltegyék a koronát a divatház és Yayoi Kusama kollaborációjára.

(Forrás: Haute Living, fotók: Jimmy Choo)

strand | kapszula kollekció | luxusdivat | nyár | nyaralás

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Egy ideje már hiányolt régi kedvenceket élesztett fel a Tisza

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram