Close
Világsztárok teszik fel a koronát a Louis Vuitton és Yayoi Kusama kollaborációjára

Világsztárok teszik fel a koronát a Louis Vuitton és Yayoi Kusama kollaborációjára

Hivatalosan is megérkezett a Louis Vuitton Drop 2 kollekciója, amelyet a világhírű luxusmárka a neves japán dizájnerrel, Yayoi Kusamával alkotott meg. 

A Creating Infinity Drop 2 a divatház legújabb kollekciója, amelynek zsenialitására és exkluzivitására maga a japán avantgárd művész, Yayoi Kusama a garancia. A kampány azonban nemcsak merész színeket, formákat és mintákat vonultat fel, hanem a legnagyobb világsztárokat, így többek között Justin Timberlake-et, Lea Seydoux-t és Cate Blanchett-et.

A neves fotós, Steven Meisel nevével fémjelzett kampányban a művész örömteli, életigenlő szellemisége is megjelenik.

Az új kollekció világhírű márkanagykövetei játékos portrésorozathoz pózolnak, amelyen megjelennek Yayoi Kusama legjellegzetesebb motívumai is, színes, expresszionista elemekkel kiegészítve.

A színes sütőtökök, a ragyogó arcok, a virágok, valamint végtelen pontokból és hálókból kirajzolódó mintázatok

tökéletes ékei az ikonikus kiegészítőknek.

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton)

louis vuitton | kollekció | luxusmárka | justin timberlake | yayoi kusama

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Egy ideje már hiányolt régi kedvenceket élesztett fel a Tisza

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram