Close
A nők dinamikus személyisége köszön vissza a Louis Vuitton új kollekciójában

A nők dinamikus személyisége köszön vissza a Louis Vuitton új kollekciójában

A kollekció óda az erős, határozott, dinamikus nőkhöz.

A Louis Vuitton 2023-as tavaszi-nyári Icons kollekcióját Nicolas Ghesquière művészeti vezető álmodta meg, a középpontba pedig a márka által megálmodott nőideál dinamikus személyiségét helyezte. A darabokban könnyed selyem és krepp köpenyek, valamint szeszélyes minták jelennek meg az elegáns blézerek mellett.

A kifinomult karakterű ruhakollekcióban helyet kapott egy klasszikus kézitáska is, amely nyári fehér és plüss babarózsaszín változatban vásárolható meg.

Mindeközben nem feledkezhetünk el a nagy visszatérésről sem, a Louis Vuitton és Yayoi Kusama kollaborációjának folytatásáról, ami a kreativitást és a játékosságot ünnepli

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton)

louis vuitton | luxusmárka | kollekció | tavaszi-nyári kollekció | divat

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Egy ideje már hiányolt régi kedvenceket élesztett fel a Tisza

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram