Close
Elképesztően stílusos lett a Louis Vuitton új síkollekciója

Elképesztően stílusos lett a Louis Vuitton új síkollekciója

Hivatalosan is itt a síszezon, a Louis Vuitton pedig erre az alkalomra ismét elkészített egy hihetetlenül látványos és stílusos kapszulakollekciót, amivel magabiztosan hódíthatjuk meg a pályákat.

A 2022-es síkollekcióban kifinomult sziluettek, elmaradhatatlan monogramok találkoznak a sífelszerelések professzionális anyagkövetelményével, prémium minőségével.

A ruhadarabok mindegyike megtestesíti a magas hegyek varázslatos világát és a csúcskategóriás síelés nyújtotta életörömöt.

A kapszulakollekcióban sínadrágok és kabátok, napszemüvegek, táskák, kesztyűk, sálak és sapkák is helyet kaptak.

(Forrás: Haute Living, fotók: Ethan James Green)

kapszulakollekció | síkollekció | téli kollekció | louis vuitton | luxusmárka

FOLYTASD EZZEL

Kijátszhatók az arcfelismerő szoftverek ezekkel a ruhákkal

Már nem a Gucci a világ legmenőbb divatmárkája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram