Close
A fiatalok természetes ösztöneit hirdeti a Louis Vuitton őszi kollekciója

A fiatalok természetes ösztöneit hirdeti a Louis Vuitton őszi kollekciója

A Louis Vuitton 2022-es őszi női ruhakollekciója a párizsi Musée d’Orsay-ben debütált, a múzeum szobrai és műalkotásai fantasztikus hátteret biztosítottak a modern daraboknak. A lookbook-ot nézegetve azonban egy teljesen más kontextusba kerülnek a kollekció elemei.

Nicolas Ghesquière divattervező a fiatal felnőttkorra jellemző ártatlanságot és a múló szabadságot kívánta megjeleníteni a Louis Vuitton 2022-es női kollekciójában, amelyben a rögbi ingek mellett David Sims fotós 1990-es években készített fotói is megjelennek, miközben

az iskolai egyenruhát idéző darabokkal és látványos nadrágokkal, illetve blúzokkal kívánnak tisztelegni a fiatalok természetes ösztönei előtt.

A tervező a kollekcióval kapcsolatban úgy fogalmazott: a ruhadarabokat kifejezetten a fiatal korosztály számára ajánlják, hogy

meg tudják őrizni a kamaszkor varázsát annak élénk romantikájával, inspiráló idealizmusával, a jövőbe, egy jobb világba vetett reményével és a tökéletességről szóló álmaival.

A Louis Vuitton nem csak ruhakollekcióira fordít kiemelkedő figyelmet, hanem a kiegészítőkre, így az órákra és az ékszerekre is. Ebben a cikkünkben a divatház legújabb, limitált kiadású óráját mutattuk be, itt és itt pedig fantasztiikus ékszerek tekinthetők meg.

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton)

őszi kollekció | női kollekció | louis vuitton | luxusmárka | divatház

FOLYTASD EZZEL

Újbudára kell mennünk, hogy lássuk az északi fényt

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram