A fiatalok természetes ösztöneit hirdeti a Louis Vuitton őszi kollekciója

A Louis Vuitton 2022-es őszi női ruhakollekciója a párizsi Musée d'Orsay-ben debütált, a múzeum szobrai és műalkotásai fantasztikus hátteret biztosítottak a modern daraboknak. A lookbook-ot nézegetve azonban egy teljesen más kontextusba kerülnek a kollekció elemei.

Nicolas Ghesquière divattervező a fiatal felnőttkorra jellemző ártatlanságot és a múló szabadságot kívánta megjeleníteni a Louis Vuitton 2022-es női kollekciójában, amelyben a rögbi ingek mellett David Sims fotós 1990-es években készített fotói is megjelennek, miközben

az iskolai egyenruhát idéző darabokkal és látványos nadrágokkal, illetve blúzokkal kívánnak tisztelegni a fiatalok természetes ösztönei előtt.

A tervező a kollekcióval kapcsolatban úgy fogalmazott: a ruhadarabokat kifejezetten a fiatal korosztály számára ajánlják, hogy

meg tudják őrizni a kamaszkor varázsát annak élénk romantikájával, inspiráló idealizmusával, a jövőbe, egy jobb világba vetett reményével és a tökéletességről szóló álmaival.

A Louis Vuitton nem csak ruhakollekcióira fordít kiemelkedő figyelmet, hanem a kiegészítőkre, így az órákra és az ékszerekre is. Ebben a cikkünkben a divatház legújabb, limitált kiadású óráját mutattuk be, itt és itt pedig fantasztiikus ékszerek tekinthetők meg.

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton)

luxusmárka | divatház | őszi kollekció | louis vuitton | női kollekció

FOLYTASD EZZEL

Az esszenciális luxust és a tudatos egyszerűséget hirdeti ez a ruhakollekció

Híres magyar grófnő inspirálta kollekciót mutatott be a Pelso

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Így lett apró lámpaboltból dizájnbirodalom a Solinfo
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom