A Louis Vuitton új ékszerkollekciója szerelmeslevél a divatház gazdag történelméhez

Megérkeztek a Louis Vuitton Empreinte ékszerkollekció darabjai, amelyek hemzsegnek a luxusmárka öröksége iránti szenvedélytől, miközben a modern korba helyezik azt.

Az Empreinte kollekció 2004-ben debütált, a kifinomult darabok már akkor utaltak a divatház dizájnelemeire, így az ikonikus virágmotívumra és az LV kezdőbetűkre. Az idei évben Francesca Amfitheatrof, a Louis Vuitton ékszerekkel és órákkal foglalkozó művészeti igazgatója katapultálja a kortárs alkotások közé.

A Louis Vuitton új ékszerkollekciójában a luxusmárka gazdag történelme változatosan jelenik meg.

A gyűrűk és karkötők csipkemotívumai a divatház legendás poggyászát rögzítő bőrszíjakat szimbolizálják, a tizennyolckarátos sárga, fehér és rosegold ékszerekre bélyegzett "Monogram Flower"-ig. A kiegészítőkben visszatérnek azok az egymásra rakott gyűrűk is, amelyeket elsőként George Vuitton tervezett 1896-ban és melyek a Louis Vuitton dizájnjának DNS-ét is jelentik.

Az Empreinte kollekció célja a játékosság közvetítése.

Lehetővé teszi ugyanis, hogy viselője az egyes darabokat különböző módokon hordja, így a hosszú nyaklánc át tud alakulni egy többszálú karkötővé, a karikafülbevaló és a gyémánttal kirakott rosegold gomb külön-külön, de együttesen is hordható.

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton)

luxusmárka | luxus | ékszerkollekció | ékszer | luis vuitton

FOLYTASD EZZEL

Nehéz decemberben programot találni a Balatonnál? Választani nehéz!

Ezek a hangok, ízek, élmények valódi ünneppé varázsolják a karácsonyt

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom