Close
A Louis Vuitton új ékszerkollekciója szerelmeslevél a divatház gazdag történelméhez

A Louis Vuitton új ékszerkollekciója szerelmeslevél a divatház gazdag történelméhez

Megérkeztek a Louis Vuitton Empreinte ékszerkollekció darabjai, amelyek hemzsegnek a luxusmárka öröksége iránti szenvedélytől, miközben a modern korba helyezik azt.

Az Empreinte kollekció 2004-ben debütált, a kifinomult darabok már akkor utaltak a divatház dizájnelemeire, így az ikonikus virágmotívumra és az LV kezdőbetűkre. Az idei évben Francesca Amfitheatrof, a Louis Vuitton ékszerekkel és órákkal foglalkozó művészeti igazgatója katapultálja a kortárs alkotások közé.

A Louis Vuitton új ékszerkollekciójában a luxusmárka gazdag történelme változatosan jelenik meg.

A gyűrűk és karkötők csipkemotívumai a divatház legendás poggyászát rögzítő bőrszíjakat szimbolizálják, a tizennyolckarátos sárga, fehér és rosegold ékszerekre bélyegzett “Monogram Flower”-ig. A kiegészítőkben visszatérnek azok az egymásra rakott gyűrűk is, amelyeket elsőként George Vuitton tervezett 1896-ban és melyek a Louis Vuitton dizájnjának DNS-ét is jelentik.

Az Empreinte kollekció célja a játékosság közvetítése.

Lehetővé teszi ugyanis, hogy viselője az egyes darabokat különböző módokon hordja, így a hosszú nyaklánc át tud alakulni egy többszálú karkötővé, a karikafülbevaló és a gyémánttal kirakott rosegold gomb külön-külön, de együttesen is hordható.

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton)

ékszerkollekció | luis vuitton | ékszer | luxus | luxusmárka

FOLYTASD EZZEL

A japán origamiművészet világát megidéző high-tech szemüvegkerettel jött ki a Tipton

Csodálatos, exkluzív kapszulakollekció ünnepli Frida Kahlo örökségét

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram