Close
Ilyen Louis Vuitton öröksége a modern korban

Ilyen Louis Vuitton öröksége a modern korban

A Louis Vuitton egy olyan divatház, amely gazdag örökséggel rendelkezik, ezt azonban varázslatosan ötvözi a modern kor technológiájával és elvárásaival.

Alapvetően nem a poggyászról, hanem az innovációról szól” –  mondta Michael Burke, a Louis Vuitton elnöke, vezérigazgatója.

2021-ben a Louis Vuitton újraalkotta legendás Secrétaire Bureau-ját, melynek eredeti változata 1929-ben készült Leopold Stokowski karmester számára. A márka több mint egy évszázada gyártja az első iterációkkal megegyező poggyászokat, 1986 óta pedig a híres, monogrammal ellátott, George Vuitton által tervezett és szerzői jogvédelem alatt álló vászonnal készülnek.

A monogrammos változat első darabját Johannes Vermeer, A tejet öntő nő című festmény szállítására készítették.

A megújult Secrétairee Bureau 2.0 az ikonikus kiegészítőt a modern korba katapultálja. A márkára jellemző időtlenséghez a legmagasabb szintű kivitelezési színvonalat és a határokat áttörő tervezési koncepciókat társították.

Így született meg a Party Trunk, amely a 19. századi poggyász elemeit egy luxusbárral társította.

A Louis Vuitton múltban gyökerező és kivételes kézműves örökségét a tavaly megjelent, a Louis Vuitton Manufactures című könyv részletezi. Ennek a világnak a titkos központja Párizs külvárosában található. Asnières a márka legelső műhelye volt,

ma is egyedi, testre szabott megrendeléseket készítenek a poggyászok mellett a divatház számos védjegyévé vált darabjára.

A luxus dizájn és minőség terén a Capucines is kiemelkedő. A márka örökségét is magában hordozza, hiszen

az első párizsi Louis Vuitton üzlet és műhely címét viseli a nevében.

A hely a rue Neuve-des-Capucines 4. szám alatt állt.

A táska ugyanakkor meghatározza milyen a nő a Louis Vuitton elképzelése szerint: elegáns, kifinomult, de meglehetősen összetett. A Capusinces kétszázötven elemből áll, amelyeket a divatház legtapasztaltabb és legprecízebb kézművesei állítottak össze.

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton)

FOLYTASD EZZEL
Kipróbáltuk, milyen egy arckezelés Európa legjobb Harmony Spa-jában
Duplájára nőttek az árai, mégis viszik ennek a márkának a darabjait, mint a cukrot
Rendeld meg a Roadster magazin 7. számát!
Friss lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 220 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom