Close
A Louis Vuitton új órája úgy világít a sötétben, mint a mélytengeri lények

A Louis Vuitton új órája úgy világít a sötétben, mint a mélytengeri lények

A Louis Vuitton új karórája egyszerre innovatív és szemet gyönyörködtető.

A Tambour Spin Time Air Quantum névre keresztelt 42,5 milliméteres óra fekete titán tokkal rendelkezik, amely kontrasztban van a számlap neonzöld árnyalataival. Az óralap közepén az LV ikonikus monogramja tűnik fel, amit tizenkét forgó órakocka vesz körül.

Ezeket egy gomb megnyomását követően lehet megvilágítani tucatnyi parányi leddel.

A kockákat lézerrel vágták és gravírozták, az óra elektronikus funkcióit két elem táplálja, szerkezetét pedig az LV 68 Calibre működteti. A karóra harmincöt órás teljesítménytartalékkal rendelkezik és alapvetően ötven méteres vízállóságot tesz lehetővé.

Az óra tulajdonképpen a 2009-ben megjelent Tambour Spin Time új generációja. A lebegő kockák közül kettő hatvan percenként elfordul, ez jelenti egy óra elteltét. A következő óra közeledtével egy másik kocka rejtett oldala is feltárul.

A Louis Vuitton Air Quantum dizájnját a mélytengeri lények ihlették és 93 ezer dollárért, azaz nagyjából 31,5 millió forintért vásárolható meg tetszőleges szíjjal.

(Forrás: RobbReport, fotók: Louis Vuitton)

louis vuitton | luxusóra | divat | karóra | air quantum

FOLYTASD EZZEL

A Gucci kisállat-kollekciót dob ​​piacra stílusos négylábúak számára

Egy napra hatalmas csúszdaparkká vált a Louvre kertje

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom