Close
A Louis Vuitton új órája úgy világít a sötétben, mint a mélytengeri lények

A Louis Vuitton új órája úgy világít a sötétben, mint a mélytengeri lények

A Louis Vuitton új karórája egyszerre innovatív és szemet gyönyörködtető.

A Tambour Spin Time Air Quantum névre keresztelt 42,5 milliméteres óra fekete titán tokkal rendelkezik, amely kontrasztban van a számlap neonzöld árnyalataival. Az óralap közepén az LV ikonikus monogramja tűnik fel, amit tizenkét forgó órakocka vesz körül.

Ezeket egy gomb megnyomását követően lehet megvilágítani tucatnyi parányi leddel.

A kockákat lézerrel vágták és gravírozták, az óra elektronikus funkcióit két elem táplálja, szerkezetét pedig az LV 68 Calibre működteti. A karóra harmincöt órás teljesítménytartalékkal rendelkezik és alapvetően ötven méteres vízállóságot tesz lehetővé.

Az óra tulajdonképpen a 2009-ben megjelent Tambour Spin Time új generációja. A lebegő kockák közül kettő hatvan percenként elfordul, ez jelenti egy óra elteltét. A következő óra közeledtével egy másik kocka rejtett oldala is feltárul.

A Louis Vuitton Air Quantum dizájnját a mélytengeri lények ihlették és 93 ezer dollárért, azaz nagyjából 31,5 millió forintért vásárolható meg tetszőleges szíjjal.

(Forrás: RobbReport, fotók: Louis Vuitton)

óra | air quantum | louis vuitton | luxusóra | karóra

FOLYTASD EZZEL

Letisztultság, kifinomultság, elegancia és időtlenség jelenik meg a Jean Paul Gaultier új kollekciójában

Februárban új koncepcióval érkezik a Budapest Central European Fashion Week

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram