Close
A Louis Vuitton új hangszórója olyan, mint egy luxus Halálcsillag

A Louis Vuitton új hangszórója olyan, mint egy luxus Halálcsillag

Egyedi dizájn, lenyűgöző teljesítmény – és persze szemelkerekítő árcédula, de biztos, hogy a Vuitton-fanok egy perc alatt elkapkodják.

A francia luxusdivatház sok, nem ruházati jellegű újdonsággal rukkol elő az elmúlt időszakban – pár hete például a világ egyik leghíresebb építészével, Frank Gehryvel terveztette meg legújabb parfümkollekciójának üvegeit –, most pedig egy új hangszóróval lepik meg az LV-fanokat. Ez pedig a gyönyörű Horizon Light Up hangszóró Nicolas Ghesquiere tervezésében, aki a divatház egyik művészeti vezetője.

A repülő csészealjra – vagy épp luxus Halálcsillagra – emlékeztető hangszóró tervezésekor a Vuitton ikonikus és játékos Toupie kézitáskája inspirálta a dizájnert; a hangszórót bőremelek és fémkomponensek díszítik, no meg az elmaradhatatlan LV-monogram. Ez utóbbi, mikor megszólal a zene, a zene ritmusára elkezd világítani különböző színekben, miközben a hangszóró is vibrál. Az eszköz Bluetooth-szal kapcsolódik az okoseszközökhöz, az Apple termékekhez pedig AirPlayen és Qplayen keresztül is.

A hangszóró nem csupán egy dizájnos luxuskiegészítő, hanem a teljesítménye is figyelemre méltó, ugyanis 360 fokban az egész teret betölti zenével.

A Horizon Light Up egykilós, tizennyolc centi körkerületű, teljesen feltöltve tizenöt órán keresztül szól belőle a muzsika. A megszállott LV-rajongóknak kedveskedik még dizájnban a vagány bőrpánt és a futurisztikus védőtáska is, a hangszóróval együtt a Horizon Light Upot pedig 2890 dollárért, azaz kb. 900 ezer forintért teheted magadévá.

(Forrás és fotók: Robbreport)

francia | drága | világítás | hangszóró | luxus

FOLYTASD EZZEL

Mangó és beton ennyire még nem állt jól egymásnak mint ebben az indiai házban

Ez a magánrepülő fényűzőbb, mint egy ötcsillagos szálloda

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom