Close
A Louis Vuitton bemutatta a katari foci vb-re szánt táska kollekcióját

A Louis Vuitton bemutatta a katari foci vb-re szánt táska kollekcióját

Már egy hónap sincs hátra, hogy elstartoljon az eddigi talán legszokatlanabb, legmegosztóbb labdarúgó-világbajnokság, a Louis Vuitton pedig bemutatta exkluzív kapszulakollekcióját, amit kifejezetten a négyévente megtartandó sporteseményre terveztek.

A 2022-es vébére a Louis Vuitton öt táskát álmodott meg fekete taurillon bőrből, melyek között mindenki megtalálhatja a számára legkényelmesebb, legkönnyebben hordható és szállítható kiegészítőt.

A darabokon a divatház ikonikus logója hullámos mintázatban jelenik meg, hogy szimbolizálja a háló mozgását a góloknál.

A kollekcióban olyan legendás útitársak térnek vissza, mint a Keepall 50, a City Keepall és a Discovery Backpack, amelyeket nagy központi rekeszekkel, belső zsebekkel, állítható pántokkal láttak el.

A Keepall 50 táskán stoplira emlékeztető szegecsek is helyet kaptak.

A Louis Vuitton FIFA World Cup 2022 kollekciója már elérhető néhány Louis Vuitton üzletekben és megvásárolhatók online is.

Közben Katar már készül a labdarúgó-világbajnokságra. Többek között úszó szállodákat telepítettek, hogy újfajta szálláshelyt kínáljanak a sporteseményre érkezőknek.

(Forrás: Hypebeast, fotók: Louis Vuitton)

világbajnokság | sporttáska | katar | divat | labdarúgó világbajnokság

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram