Close
A Louis Vuitton és Yayoi Kusama visszatérése hatalmasat fog szólni

A Louis Vuitton és Yayoi Kusama visszatérése hatalmasat fog szólni

A Louis Vuitton és a neves japán művész, Yayoi Kusama világa ismét találkozott.

Tíz évvel ezelőtt kezdődött a különleges együttműködés a Louis Vuitton és Yayoi Kusama között. A japán művészre az élénk installációk és a végtelenség pontokban kifejezett egyedi perspektívája jellemző. Az avantgárd alkotó 2012-ben festett először Louis Vuitton táskát, amivel beírta magát a divattörténelembe.

Most a Louis Vuitton és Kusama együttműködése minden eddiginél nagyszabásúbb, merészebb, hangosabb, extravagánsabb.

Kiterjed a férfi és a női ruhakollekciókra, a táskákra, a napszemüvegekre, az illatszerekre. De ezek mellett számos egyéb termékkategóriában lelhetjük fel Kusama jellegzetes motívumait, így a pöttyöket, a virágokat, a sütőtököt és az arcokat.

Az együttműködés középpontjába a végtelenséget, az időtlenséget helyezték,

ezeket szimbolizálják a világszerte látható pöttyök, amelyek az alapszínek mellett ezüst változatban is megjelennek. A játékos motívumok már elfoglalták a New York-i Fifth Avenue-n és a Beverly Hills-i Rodeo Drive-on található üzletek kirakatát és belső terét is.

A várva várt kollekció március 31-én jelenik meg a Louis Vuitton üzleteiben.

(Forrás: Haute Living, fotók: Louis Vuitton)

divat | kusama | yayoi kusama | louis vuitton | luxuskollekció

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

A Chanel hihetetlenül elegáns új kollekcióját Kristen Stewart ragyogja be

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom