Close
Egészen hihetetlen természeti környezetben található a zenészlegenda, Joe Cocker egykori otthona

Egészen hihetetlen természeti környezetben található a zenészlegenda, Joe Cocker egykori otthona

Egykor Joe Cocker tulajdonában volt az a coloradói birtok, ami most 18 millió dollárért, azaz nagyságrendileg hétmilliárd forintért jelent meg az ingatlanpiacon.

A Mad Dog Ranch néven ismert Tudor stílusú birtok a festői North Fork Valley-ben található, egy hatalmas kastélyt és egy díjnyertes építész által tervezett vendégházat tartalmaz.

A két ingatlanban összesen tizenöt hálószoba és ugyanennyi fürdőszoba van, a hozzá tartozó művészeti és könyvgyűjteményben pedig olyan ritkaságok bukkannak fel, mint például VII. Edward király snookerasztala.

A West Elk-hegység legnyugodtabb és legexkluzívabb helyén álló ingatlan minden várakozást felülmúl fényűzésében és panorámában.

Az impozáns fő rezidencia hét lakosztállyal, tíz fürdőszobával és négy mosdóval rendelkezik, hatalmas teraszán pihenősarok és szabadtéri kandalló áll. Az enteriőrben a hatalmas, boltíves mennyezetek dominálnak, de

szintén látványosak a lépcsősorok, a kőkandallók mellett a könyvtárszoba és a billiárdsarok is.

A monumentális kertben istállók, hatalmas csúszdák és saját tó is található, a közelben zseniális túraútvonalak, látványos erdők várják a kirándulókat és a birtok új tulajdonosait.

Forrás: RobbReport, Fotók: Josua Johnson

joe cocker | ranch | luxusingatlan | luxuslakás | birtok

FOLYTASD EZZEL

Eladóvá vált a világ egyik leghíresebb írójának pazar rezidenciája

Így néz ki Jennifer Lopez 15 milliárd forintos villája

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram