Close
Jude Law-val és fiával villant stílust a Brioni

Jude Law-val és fiával villant stílust a Brioni

Tehetséges Mr Ripley-érzés: Rafferty Law és papája az olasz brand legújabb imagefilmjében mutatják be, milyen is a stílusos férfiasság az idei évben.

A Brioni márkát korábban már bemutattuk egy nagy cikkünkben, most egy rövid videó erejéig ismét foglalkozunk velük. Az apropó a legújabb filmjük, amiben a márkanagykövet Jude Law, és fia, Rafferty Law játszák a főszerepet.

rafferty law | film | jude law | brioni

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram