Jude Law-nál és fiánál stílusosabbat ma már nem látunk

A Brioni bemutatta 2023-as tavaszi/nyári kollekcióját, melynek terméknagykövete ismét Jude Law és fia, Raff Law lett. Az új kampányban az apa-fia páros idilli, családi környezetben jelenik meg és az együtt töltött idő örömét hirdetik.

A Los Angelesben készült hétköznapi, ugyanakkor bensőséges kampányfilm és a hozzá kapcsolódó fotók az együtt töltött idő értékét, az élet egyszerű pillanataiban rejlő örömöt örökítik meg.

A két színész a 2023-as tavaszi-nyári kollekció pasztell színű darabjait viseli a felvételeken. A képeken keresztül is szinte tapintható, hogy

a ruhák mennyire puhák és kényelmesek, szabályosan lekövetik a test mozgását.

Jude Law úgy nyilatkozott: öröm volt számára folytatni a Brionival megkezdett együttműködést, a mostani kollekció darabjait is imádja,

a fiával együtt töltött pillanatok megörökítését pedig különösen élvezte.

Hasonlóan vélekedett Raff is, aki hangsúlyozta, érdekes élményként élte meg azt, hogy a kamerák előtt kellett megmutatniuk kapcsolatukat, a munka közben pedig a Brioni-család tagjaivá is váltak.

Ez a harmadik alkalom, hogy a két színész a divatházzal dolgozik együtt.

Az első kampányban Jude Law és fia a közös művészetüket mutatták meg a színpadon, a második alkalommal már a reflektorfény mögé betekintve természetes karizmájukat is megismerhettük.

A mostani kollaboráció pedig minden eddiginél bensőségesebb módon enged bepillantást a világukba, családi kapcsolatukba, kihangsúlyozva a kiválóság iránti elkötelezettségüket és az érzelmek erejét.

(Forrás és fotók: Brioni)

tavaszi-nyári kollekció | brioni | férfi divat | kollekció | jude law

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom