Close
Jude Law-nál és fiánál stílusosabbat ma már nem látunk

Jude Law-nál és fiánál stílusosabbat ma már nem látunk

A Brioni bemutatta 2023-as tavaszi/nyári kollekcióját, melynek terméknagykövete ismét Jude Law és fia, Raff Law lett. Az új kampányban az apa-fia páros idilli, családi környezetben jelenik meg és az együtt töltött idő örömét hirdetik.

A Los Angelesben készült hétköznapi, ugyanakkor bensőséges kampányfilm és a hozzá kapcsolódó fotók az együtt töltött idő értékét, az élet egyszerű pillanataiban rejlő örömöt örökítik meg.

A két színész a 2023-as tavaszi-nyári kollekció pasztell színű darabjait viseli a felvételeken. A képeken keresztül is szinte tapintható, hogy

a ruhák mennyire puhák és kényelmesek, szabályosan lekövetik a test mozgását.

Jude Law úgy nyilatkozott: öröm volt számára folytatni a Brionival megkezdett együttműködést, a mostani kollekció darabjait is imádja,

a fiával együtt töltött pillanatok megörökítését pedig különösen élvezte.

Hasonlóan vélekedett Raff is, aki hangsúlyozta, érdekes élményként élte meg azt, hogy a kamerák előtt kellett megmutatniuk kapcsolatukat, a munka közben pedig a Brioni-család tagjaivá is váltak.


Ez a harmadik alkalom, hogy a két színész a divatházzal dolgozik együtt.

Az első kampányban Jude Law és fia a közös művészetüket mutatták meg a színpadon, a második alkalommal már a reflektorfény mögé betekintve természetes karizmájukat is megismerhettük.

A mostani kollaboráció pedig minden eddiginél bensőségesebb módon enged bepillantást a világukba, családi kapcsolatukba, kihangsúlyozva a kiválóság iránti elkötelezettségüket és az érzelmek erejét.

(Forrás és fotók: Brioni)

brioni | tavaszi-nyári kollekció | férfi kollekció | kollekció | férfi divat

FOLYTASD EZZEL

Ritmus, ha elkap – Ezeken a kihagyhatatlan Bartók Tavasz-programokon el fog

A Chanel hihetetlenül elegáns új kollekcióját Kristen Stewart ragyogja be

Rendeld meg a Roadster magazin 11. számát!

Mi a közös Rio de Janeiróban, egy alig ismert horvát luxus menedékben, és egy hotellé alakított New York-i reptéri terminálban? Mindet bemutatjuk a Roadster legfrissebb számában! Ezeken kívül találkozunk a világ egyik legnevesebb dizájnerével, Jaime Hayonnal, bemutatunk hat remek hazai kabinházat és kiderítjük, hol lehet jó vermutot inni Magyarországon. Ezzel még nincs vége, ugyanis elmentünk Provence-ba és kipróbáltuk az új 7-es BMW-t, Svédországban pedog a Toyota RAV4-et. Egy asztalhoz ültettük Péterfy Bori rocksztárt, Gerendai Károly kultmogult, Szabó Simon színészt, Molnár S. Szonja kurátort és Tombor Zoltán fotográfust, és kifaggattuk őket Budapesthez fűződő érzelmeikről. Elmeséljük milyen Marokkó egyik feltörekvő szörfmekkája, Taghazout, és benézünk a főváros új dizájnhoteljébe, a Verno House-ba is. Megszólaltatjuk még Kertész Attila képzőművészt, Sivák Zsófit, a Heves-megyei kocsmák Robert Capáját, és még Puzsér Róbert is tollat ragadott a kedvünkért. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom