Close
Júliustól zsúfoltabbak lesznek az egyik légitársaság járatai

Júliustól zsúfoltabbak lesznek az egyik légitársaság járatai

A következő hónaptól nem korlátozza az eladott jegyek számát az American Airlines.

Az elmúlt időszakban a légitársaság jelentősen csökkentett kapacitással működött – a biztonságos távolságtartás érdekében üléseket hagytak üresen –, a limitált jegyértékesítés pedig komoly anyagi veszteséget okozott valamennyi légitársaságnak.

A United Airlines policyjét követve az American Airlines értesítést küld az utasnak, ha telt ház várható a gépen, illetve felajánlja egy másik járatra történő átfoglalás lehetőségét. Ezzel szemben a Delta Air Lines és a Southwest Airlines szeptemberig továbbra is limitálja a jegyértékesítést. A repülőgép-pilóták szövetsége ugyanakkor azt kéri az amerikai kormánytól, hogy az emberek kényelmes és biztonságos utazása érdekében vállalja át a légitársaságoktól a középső ülések szabadon hagyása miatt keletkező bevételkieséseket.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, fotók: Pixabay)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom