Close
Júliustól zsúfoltabbak lesznek az egyik légitársaság járatai

Júliustól zsúfoltabbak lesznek az egyik légitársaság járatai

A következő hónaptól nem korlátozza az eladott jegyek számát az American Airlines.

Az elmúlt időszakban a légitársaság jelentősen csökkentett kapacitással működött – a biztonságos távolságtartás érdekében üléseket hagytak üresen –, a limitált jegyértékesítés pedig komoly anyagi veszteséget okozott valamennyi légitársaságnak.

A United Airlines policyjét követve az American Airlines értesítést küld az utasnak, ha telt ház várható a gépen, illetve felajánlja egy másik járatra történő átfoglalás lehetőségét. Ezzel szemben a Delta Air Lines és a Southwest Airlines szeptemberig továbbra is limitálja a jegyértékesítést. A repülőgép-pilóták szövetsége ugyanakkor azt kéri az amerikai kormánytól, hogy az emberek kényelmes és biztonságos utazása érdekében vállalja át a légitársaságoktól a középső ülések szabadon hagyása miatt keletkező bevételkieséseket.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, fotók: Pixabay)

fedélzet | zsúfolt | american airlines | repülőjegy | usa

FOLYTASD EZZEL

Erre a tengerpartra vágynak most a legtöbben

Egekben a szállásárak Dohában, nagyon rosszul jár, aki nem foglalt időben szobát a foci vb idejére

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom