Close
Júliustól zsúfoltabbak lesznek az egyik légitársaság járatai

Júliustól zsúfoltabbak lesznek az egyik légitársaság járatai

A következő hónaptól nem korlátozza az eladott jegyek számát az American Airlines.

Az elmúlt időszakban a légitársaság jelentősen csökkentett kapacitással működött – a biztonságos távolságtartás érdekében üléseket hagytak üresen –, a limitált jegyértékesítés pedig komoly anyagi veszteséget okozott valamennyi légitársaságnak.

A United Airlines policyjét követve az American Airlines értesítést küld az utasnak, ha telt ház várható a gépen, illetve felajánlja egy másik járatra történő átfoglalás lehetőségét. Ezzel szemben a Delta Air Lines és a Southwest Airlines szeptemberig továbbra is limitálja a jegyértékesítést. A repülőgép-pilóták szövetsége ugyanakkor azt kéri az amerikai kormánytól, hogy az emberek kényelmes és biztonságos utazása érdekében vállalja át a légitársaságoktól a középső ülések szabadon hagyása miatt keletkező bevételkieséseket.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Reuters, fotók: Pixabay)

Legyen tiéd a limitált szériás giftboxunk!
Mi jobb, mint egy Roadster magazin?
A válasz egyszerű: öt Roadster magazin.
Úgy döntöttünk, összerakjuk egy díszdobozba az eddigi számainkat, és ha megrendeled magadnak vagy valaki másnak ajándékba (spoiler alert: jön a karácsony!), akkor a következő, sorrendben ötödik számunkat ajándékba kapod tőlünk.
Az öt szám együtt díszdobozban most 8950 Ft.
Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom