A Zwack bővíti nagy népszerűségnek örvendő Kalumba Madagascar gincsaládját, méghozzá két igazán gyümölcsös ízzel, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. A Kalumba Madagascar Mango a rózsabors és a mangó míg a Kalumba Madagascar Blood Orange a mirtusz és a vérnarancs tökéletes harmóniájával hozza el a trópusi életérzést a mindennapokba.
A Zwack család számára mindig is fontos volt, hogy ne csupán kövesse a trendeket, de olyan innovatív italkreációkat hozzon létre, amivel különlegessé teheti a pillanatokat. Az Unicum receptjét mindig is titok övezte, azonban a főleg Madagaszkárról származó, vadon termő gyógy- és fűszernövényeket tartalmazó Kalumba ginek összetevőinek listája publikus:
nélkülözhetetlen hozzávalójuk a világ egyik legrégebben nyilvántartott gyógynövénye, a kalumbagyökér, amely a 17. században érkezett Európába.
Az új mangós és vérnarancsos változatok ízeiért emellett olyan fűszerek felelnek, mint például a nemes babér, a koriander, a kubebabors, a narancs-, citrom-, lime- és grapefruit héj, a szegfűszeg, illetve a szerecsendió. Ha pedig mindez nem lenne elég, a Kalumba Madagascar Mangót a rózsabors, a Kalumba Madagascar Blood Orange-ot pedig a mirtusz párlat teszi igazán egyedivé.
Őrizve a hagyományokat, a Kalumba Madagascar ginek a Zwack Kecskeméti Pálinka Manufaktúrában készülnek. Az újonnan bemutatott gyümölcsös változatokat kis tételekben, tradicionális rézezüstökben készítik. A vadonatúj trópusi ginek könnyen felismerhetőek, megjelenésüket tekintve igazodnak a korábbi Kalumba Madagascar termékcsaládhoz, címkéjük színvilága pedig megegyezik a névadó gyümölcs színeivel.
A Kalumba Madagascar Mango Gin és Kalumba Madagascar Blood Orange Gin fogyasztását jéghidegen behűtve, önmagában vagy gintonik formájában ajánlják.
- Kalumba Madagascar Mango Tonic: 4 cl Kalumba Mango, tonic a feltöltéshez, mangó vagy egyéb citrusféle, jég
- Kalumba Madagascar Blood Orange Tonic: 4 cl Kalumba, tonic a feltöltéshez, narancs/vérnarancs vagy egyéb citrusféle, jég
Koktélversenyt hirdet a Kalumba Madagascar!
Különleges megmérettetésen mutathatják be tudásukat a fűszeres gin szerelmesei. A Kalumba Gin versenyében a két új íz valamelyikével megálmodott italkölteményeket várja a zsűri, a legjobbak pedig egy második, személyes fordulóban mutathatják be alkotásukat, és az a mögött rejlő inspirációt. A harmadik és második helyezett pénzjutalmat, a győztes pedig egy berlini utat nyer majd a Berlin Bar Convent-re, Kalumba ajándékcsomagban természetesen minden dobogós részesül.
Az izgalmakból a nagyközönség sem marad ki, az első körből a döntőbe tovább nem jutó koktélokra a Kalumba Gin Facebook oldalán szavazhatnak, így pedig ők is nyerhetnek egy-egy palackot az újdonságokból.
kalumba | gin | zwack | koktélverseny | koktél
Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod
10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod
Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!