Close
Így tenné a Koppenhágai-öblöt még inkább közkedveltté a városvezetés

Így tenné a Koppenhágai-öblöt még inkább közkedveltté a városvezetés

Koppenhágában a strandokat kikötői fürdők hálózata egészíti ki a város vízpartjain. A legnépszerűbb ezek közül Islands Bryggénél található, melynek a kialakítása nemzetközi elismerést is kapott már.

De említésre méltó a Koppenhágai-öböl Kalvebod Bølge nevű része is, amely szintén közkedvelt hely azok körében, akik a szabadtéri vízi kikapcsolódási lehetőségeket keresik. Az október 2-án bemutatott új mobilmedence révén pedig bárki kényelmesen megmártózhat úgy a dán főváros öbölmenti részénél, hogy közben szavatolt a biztonsága.

A Kalvebod Bølge

A projekt része még egy második mobilmedence is, amelyet várhatóan még idén ősszel átadnak a dán fővárosban. Érdemes kiemelni, hogy

mindkét eszközt bármikor áthelyezhetik az öböl más pontjaira, amennyiben egy-egy rendezvény vagy fesztivál úgy kívánná azt.

Franciska Rosenkilde kultúráért és szabadidőért felelős polgármester szerint fontos, hogy rugalmassá és biztonságossá tegyék a szabadtéri fürdőzéseket. „Koppenhága különlegessége, hogy bárki fürödhet a kikötőjében, ugyanakkor nem feledkezhetünk meg a lakosok biztonságáról sem. Ezért is örülünk az új fürdőhely megnyitásának, amely térben és időben is rugalmassá teszi a vízi kikapcsolódásokat, ugyanis egész évben esélyt ad biztonságos körülmények között a felfrissülésre.”

Hiába, Koppenhága valóban menő hely:

(Forrás: KK, The Mayor)

FOLYTASD EZZEL
Egy covidosa sem volt ennek a mesebeli szigetnek, aztán leszállt egy repülőgép
Özönlenek a látogatók ebbe a parkba, úgyhogy sorsolni kell a helyeket
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom