Close
Így tenné a Koppenhágai-öblöt még inkább közkedveltté a városvezetés

Így tenné a Koppenhágai-öblöt még inkább közkedveltté a városvezetés

Koppenhágában a strandokat kikötői fürdők hálózata egészíti ki a város vízpartjain. A legnépszerűbb ezek közül Islands Bryggénél található, melynek a kialakítása nemzetközi elismerést is kapott már.

De említésre méltó a Koppenhágai-öböl Kalvebod Bølge nevű része is, amely szintén közkedvelt hely azok körében, akik a szabadtéri vízi kikapcsolódási lehetőségeket keresik. Az október 2-án bemutatott új mobilmedence révén pedig bárki kényelmesen megmártózhat úgy a dán főváros öbölmenti részénél, hogy közben szavatolt a biztonsága.

A Kalvebod Bølge

A projekt része még egy második mobilmedence is, amelyet várhatóan még idén ősszel átadnak a dán fővárosban. Érdemes kiemelni, hogy

mindkét eszközt bármikor áthelyezhetik az öböl más pontjaira, amennyiben egy-egy rendezvény vagy fesztivál úgy kívánná azt.

Franciska Rosenkilde kultúráért és szabadidőért felelős polgármester szerint fontos, hogy rugalmassá és biztonságossá tegyék a szabadtéri fürdőzéseket. „Koppenhága különlegessége, hogy bárki fürödhet a kikötőjében, ugyanakkor nem feledkezhetünk meg a lakosok biztonságáról sem. Ezért is örülünk az új fürdőhely megnyitásának, amely térben és időben is rugalmassá teszi a vízi kikapcsolódásokat, ugyanis egész évben esélyt ad biztonságos körülmények között a felfrissülésre.”

Hiába, Koppenhága valóban menő hely:

(Forrás: KK, The Mayor)

FOLYTASD EZZEL
Óriási hegedűhajón zenélt egy vonósnégyes Velencében
Csodás show-műsorként hirdetik a vulkánkitörést a Kanári-szigeteken
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom