Close
Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd

Igazi adrenalinbomba lett ez a hihetetlenül látványos függőhíd

Májusban adják át a túrázóknak Kanada legújabb függőhídját, amelyről páratlan kilátás nyílik a Columbia- és a Sziklás-hegységre.

A májusban megnyíló Golden Skybridge két hídja a levegőben kapcsolja össze a Columbia és a Sziklás-hegységet százharminc, illetve nyolcvan méter magasságban, hogy egészen elképesztő, 360 fokos panorámát biztosítsanak a csodálatos hegyekre, vad zuhatagokra és csendes hegyi folyókra.

A két hidat összesen három kilométer hosszú erdei gyalogút köti össze, de kialakítottak egy kilátót is, amely élménybázisként is funkcionálva további programokat és étkezési lehetőségeket kínál majd.

Ha pedig mindez nem lenne elég, az extrém sportok szerelmesei kipróbálhatják majd a Skybridge tandem bungee hintáját is.

“A Columbia-völgy egyike azoknak a figyelemre méltó helyeknek, amelyek egyedülállóan alkalmasak arra, hogy lenyűgöző hegyi élményt nyújtsanak” – nyilatkozta David Barry, a Golden Skybridge üzemeltetője, aki szerint a függőhidakon való áthaladás katartikus élményt nyújt majd nemcsak a nemzetközi látogatóknak, de a kanadaiaknak is.

Ha egy kis adrenalintuningra vágysz, a következő úti célok egyike biztosan tetszeni fog! Jó hír, hogy még a világ végére sem kell elutaznod: vannak olyan extrémsport-helyszínek, ahol a szomszédos országok szolgáltatják a legjobb pályát!

(Fotók: Golden Skybridge by Pursuit)

FOLYTASD EZZEL
Imádják a kínaiak ezt a szelfiző óriáspandaszobrot
Környezetbarát luxuscsomagolás robbant be a pezsgőpiacra
Megjelent a Roadster negyedik lapszáma.
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, és akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom