Close
Ezért jön be nagyon a külföldieknek Budapest

Ezért jön be nagyon a külföldieknek Budapest

Még Brad Pitt-tel sem cserélné el az életét – mondja ezen a felvételen egy vélhetően budapesti férfi, aki imádja a fővárosunkat, és úgy tűnik, a hangulatos videó készítőjének is bejött.

Merthogy utóbbi egy kis európai életérzésért jött Magyarországra, és mindjárt meg is találta Budapesten. Első útja hová máshová is vezetett volna, mint a bulinegyed Szimpla Kertjébe, ahol elhangzik a fent említett megállapítás, majd előbb a Susulyka utcai curlingpályán, aztán egy meglehetősen forró (vidéki) gőzfürdőben találja magát. Feltűnik még néhány ikonikus budapesti látnivaló, miközben a narrátor arra utal, hogy ár-érték arány szempontjából jól döntött, amikor a magyar fővárost választotta.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Megjelent a legújabb Roadster magazin!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom