Close
Ezért jön be nagyon a külföldieknek Budapest

Ezért jön be nagyon a külföldieknek Budapest

Még Brad Pitt-tel sem cserélné el az életét – mondja ezen a felvételen egy vélhetően budapesti férfi, aki imádja a fővárosunkat, és úgy tűnik, a hangulatos videó készítőjének is bejött.

Merthogy utóbbi egy kis európai életérzésért jött Magyarországra, és mindjárt meg is találta Budapesten. Első útja hová máshová is vezetett volna, mint a bulinegyed Szimpla Kertjébe, ahol elhangzik a fent említett megállapítás, majd előbb a Susulyka utcai curlingpályán, aztán egy meglehetősen forró (vidéki) gőzfürdőben találja magát. Feltűnik még néhány ikonikus budapesti látnivaló, miközben a narrátor arra utal, hogy ár-érték arány szempontjából jól döntött, amikor a magyar fővárost választotta.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

szauna | szimpla kert | curling | hangulat | budapest

FOLYTASD EZZEL

Lebilincselő videó készült az emberek nélküli metropoliszról

Látványos videó mutatja meg, hogyan lett Isztambul két kontinens szerelemgyereke

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram