Close
Fenomenális videó az esti fényben úszó Budapestről

Fenomenális videó az esti fényben úszó Budapestről

“Egyike Európa legszebb városainak. Lenyűgöző. Van benne egy kis Párizs, egy kis London és egy kis Szentpétervár is” – ezt egy orosz videós csapat állítja Budapestről, és ha már ennyire elvarázsolta őket a fővárosunk, készítettek is róla egy parádés videót.

A képeken az álmos Budapestet láthatjuk madártávlatból, miközben Havasi Balázs zenéje andalít el az erejét vesztett napfényben felbukkanó szinte összes ikonikus látnivalóval együtt.

A Timelab egyébként a világot járva igyekszik bemutatni a legszebb helyeket ehhez hasonló kreatív és szenvedélyes videókkal.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom