Close
Keresnél 25 ezer dollárt turmixok készítésével?

Keresnél 25 ezer dollárt turmixok készítésével?

Egy konyhai eszközöket gyártó vállalat csapna le a legjobb smoothie-készítőkre.

Nem mindennapi álláshirdetést tett közzé januárban a Ninja. Olyan Smoothie Bowl Sommelier-t keresnek, aki egyedi ízvilágú turmixokat és fantasztikus recepteket készít a vállalat turmixgépével. Ahogyan az a hirdetésben is olvasható, az ideális pályázó rajong az egészséges táplálkozásért, innovatív gondolkodású, a turmixokat pedig nemcsak elkészíteni tudja, de képest azt az Instagramon is fogyaszthatóvá tenni.

A két hónapos szerződéses munka fő feladatai közé tartozik a márka influenszereként való megjelenés, mások inspirálása a smoothie-k készítésére és rendszeres fogyasztására. Az előállított tartalmakat a NinjaKitchen.com oldalon és a vállalat közösségimédia-csatornáin osztják majd meg.

A munkáért cserébe a vállalat 25 ezer dolláros honoráriumot ígér.

A jelentkezéshez egy videós pályázati anyagot kell benyújtani, amelyben a jelentkező megmutatja, miként készítené el a legjobb turmixot. A kisfilm mellé egy önéletrajzot is mellékelni szükséges, amely tükrözi a turmixok iránti szenvedélyt, és fényképet is tartalmaz a legkreatívabban tálalt italokról vagy smoothie bowlokról.

Annak ellenére, hogy az állás betöltéséhez nincs szükség előképzettségre, hitelesen kell tudni képviselni az egészséges életmódot, ugyanakkor nem titkoltan előnyt élveznek a pályázat elbírálásakor a dietetikus szakértők.

A Ninja február 5-ig fogadja el a jelentkezéseket.

Kihagyhatatlan reggeli

A tápláló reggeli jó kezdetet nyújt a napnak, egy vitamindús uzsonna pedig lendületet adhat a fárasztó munkanap végén. Télen talán kihívásnak tűnik, hogy átütő ízvilágú és vitaminokban, antioxidánsokban gazdag ételeket fogyasszunk, a smoothie-k azonban jolly jokernek számítanak. Csak néhány gyümölcs, egy kevés növényi tej, és édesítőszer vagy méz szükséges hozzá, és máris kész az alap turmix, amit fűszerekkel még tovább lehet gazdagítani. Íme három immunerősítő smoothie, ami kihagyhatatlan ezen a télen.

(Fotók: Getty Images, Pixabay)

 

munka | állás | álláshirdetés | smoothie | turmix

FOLYTASD EZZEL

Amikor benyitottam, azt hittem, hogy Olaszországban vagyok

Újra és újra megdöntik az egy nap alatt felkeresett kocsmák világrekordját

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom