Készíts lenyűgöző szempilla-hosszabbítást a premade pillák segítségével!

A szálas szempilla-hosszabbítás egyre népszerűbb szépészeti eljárás, manapság már legalább annyian járnak rendszeresen pilláshoz, mint körmöshöz. Ebben semmi meglepő nincs, hiszen miért is kellene beérni a természetes adottságokkal, ha egyszerűen lehet javítani rajtuk?

 

A növekvő igényeknek megfelelően pedig egyre többen választják hivatásként a szempilla stylistot. Ezek a képzett szakemberek csodaszép pillasorokat tudnak applikálni, és sokuk alkalmaz olyan innovatív eszközöket a munkája során, mint például a premade pillák.

Mik azok a premade pillák?

A premade fanok olyan apró kis tincsek, amelyek több pillaszálból állnak. Olyan vendégeknél használják őket, akik az eredetinél dúsabb “legyezőkre” vágynak. A hosszabbítás ugyanis nemcsak arról szól, hogy a pillasor hosszabb lesz, hanem sűrűbbé is tehető.

Az 1D-nél például minden igazi szálhoz egy műszálat illesztenek, a 2D-nél viszont már szálanként kettőt, a 3D-nél 3-at, és így tovább. Tehát minél nagyobb szám szerepel a D betű előtt, annál dúsabb lesz a végeredmény.

Habár akadnak olyan stylistok, akik még az 5-6D-s hosszabbításnál is egyesével ragasztgatják fel a szálakat, de egyre több szakember dolgozik a már említett premade fanokkal.

Ilyenkor egy-egy pillaszálhoz egy komplett kis tincset illesztenek, így alakul ki a csodaszép volume hatás.

Miért előnyös velük dolgozni?

A premade fanok használata több pozitívummal is jár. Először is, ezek a tincsek tökéletesen szimmetrikus kialakításúak, így a végeredmény is egy egyenletes, szép pillasor lesz.

Ez főként azon stylistok számára előny, akik csak nemrég kezdték a szakmát, és nincs még annyi rutinjuk, hogy könnyedén készíthessenek egyenletes fanokat. Persze ettől még ajánlott elsajátítani a kézi fanolást is, de tény, hogy ezek a premade pillák nagyban megkönnyítik a munkát.

Egy másik fontos előny pedig az applikálás ideje. Ha szálanként építesz fel mondjuk egy 6D pillasort, az órákig is eltarthat. Ezzel szemben a premade termékek használatával mindez csak annyi időbe telik, mintha egy sima 1D-s hosszabbítást készítenél, hiszen egyszerre több szálat tudsz felragasztani.

Mindez mit jelent? Azt, hogy így rengeteg időt és energiát meg tudsz spórolni, ami tengernyi lehetőséget nyit meg előtted. Hiszen így ugyanannyi idő alatt akár több vendéget is tudsz fogadni, ami értelemszerűen több bevételt is jelent.

Ha pedig nem a munkád mennyiségén akarsz emelni, akkor az így felszabaduló időben pihenhetsz, vagy továbbképezheted magad, akár egy Horvat Krisztina, az Xtreme Lashes hazai képviselője által szervezett tanfolyamon!

Miért szeretik a premade pillákat a vendégek?

Nos, az egyik fő tényező természetesen itt is az idő. A vendégeidnek így nem kell átszervezniük a napjukat abban a tudatban, hogy pár órát biztos a szalonodban fognak tölteni, hanem akár ebédidőben is ellátogathatnak hozzád egy pillaépítésre.

A szimmetrikus és dús pillasor pedig akár 5-6 hétig is a helyén marad, így töltésre is ritkábban kell majd járniuk.

(Szponzorált tartalom)

pr

FOLYTASD EZZEL

Csak magas minőségű eszközökkel és játékokkal érdemes a kisbabát körülvenni

Ablakszigetelés: a kulcs az energiamegtakarításhoz

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom