Két újabb vezető nemzetközi hotelmárka mutatkozik be Magyarországon

2023-tól érkezik a voco és a Vignette Collection, annak köszönhetően, hogy a BDPST Group együttműködési megállapodást írt alá az InterContinental Hotels Group (IHG Hotels & Resorts) képviselőivel.

Ennek értelmében a BDPST Group a budapesti D8 Hotel teljes üzemeltetését az IHG Hotels & Resorts-ra bízza a voco brand alatt, emellett franchise szerződést írt alá a Vignette Collectionnel legújabb szállodafejlesztését, a Verno House-t illetően. A két szálloda a BDPST Group tulajdonában marad, emellett, a Verno House üzemeltetője a továbbiakban is a cégcsoport lesz.

A BDPST Group és az IHG Hotels & Resorts megállapodásával a világ egyik vezető szállodaipari vállalatának két brandje is debütál Magyarországon.

A Vörösmarty tér mellett működő D8 Hotel a management szerződés keretein belül voco Budapest néven üzemel majd, tulajdonosa azonban változatlanul a BDPST Group lesz. Annak érdekében, hogy a szálloda maximális mértékben illeszkedjen a brand arculatába, az elkövetkező egy év során a szállodában további fejlesztéseket hajtanak végre 2023 decemberéig, azonban a munkafolyamatok a hotel működését addig sem befolyásolják, a szálló folyamatos nyitvatartással üzemel majd.

A december 15-én megnyitott Verno House egy franchise szerződés keretein belül 2023 közepéig csatlakozik az IHG Hotels & Resorts, Vignette Collection tagszállodái közé. A tagság révén a Verno House megjelenési lehetőséget kap a csoport weboldalán, illetve a vendégek a továbbiakban ezen oldalon keresztül is foglalhatnak majd a szállodába. A Verno House tulajdonosa és üzemeltetője a továbbiakban is a BDPST Group marad, a BOTANIQ Collection brand alatt működő szálloda mindennapi működésében nem következnek be változások. A két vállalat örömmel áll az együttműködés elé, a szerződésekkel nem csak két új márka jelenik meg a magyar piacon, de a BDPST Group szállodái is nagyobb nemzetközi láthatóságra tesznek szert.

Vállalatcsoportunk üzleti törekvései között fontos cél, hogy olyan módon szélesítsük a hazai szálláshely-kínálatot, hogy azzal valódi értéket teremtsünk az egész szektor számára. Az együttműködés egyúttal megtiszteltetés is számunkra, hiszen a világ egyik legnevesebb szállodavállalata választott minket, ezzel elismerve szakmai és üzleti érdemeinket. A voco és a Vignette Collection szállodamárkák meghívása Magyarországra fontos mérföldkő ezen az úton, hiszen ezzel két olyan neves brand lép be a magyarországi idegenforgalom területére, amelyek önmagukban is feljebb pozícionálják a magyar piac megítélését – fejtette ki Tiborcz István, a BDPST Group tulajdonosa.

Willemijn Geels, az IHG Hotels & Resorts európai fejlesztési alelnöke a következőképpen nyilatkozott a szerződésekről: – Nagy örömünkre szolgál, hogy két új szerződést jelenthetünk be Budapesten. Magyarország egyike az IHG számos európai növekedési területének, így alig várjuk, hogy szorosan együttműködjünk a BDPST Grouppal, ezzel mindkét márkát Budapest virágzó szállodai szcénájának élvonalába helyezhessük, és fogadhassuk a szabadidős, üzleti vagy akár mindkét célból ide látogató vendégeket.

hotel | verno house | budapest | szálloda | IHG Hotels & Resorts

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom