Kézműves kerámiák teszik hihetetlenül vibrálóvá ezt az éttermet

Egy spanyol kreatívstúdió, a Masquespacio elképesztően vibráló enteriőrt álmodott meg a Valenciában található La Sastrería étterembe. A belső tereket kézműves kerámia burkolólapokkal borították, így kívánnak tisztelegni a helyi kézművesek munkája előtt, miközben az újhullámos gasztronómia remekeire és az élményalapú étkezésre is felhívják a figyelmet.

Az étterem három részre különíthető el. Az első terület a bár zónája, amelynek belső tereiben a friss levegőt szimbolizáló kerámiák jelennek meg, úgy, hogy közben minden figyelmet a szeszes italok széles kínálatára irányít.

Tökéletesen megidézik a spanyolok egyik szokását, mely szerint a legmelegebb napokon kimennek az utcára a székeikkel és a szabad levegőn összegyűlt szomszédság alaposan átbeszéli a nap történéseit.

Ezért kerülhetett a bártérbe annak a műanyag széknek az újragondolt változata, amelyet a leggyakrabban használnak a spanyolok a Tomar la fresca ideje alatt.

A másik terület a helyszín fő attrakciója, ami tulajdonképpen a konyhatér felé növekvő hatalmas hullám, amely az óceánt jeleníti meg. A fehér és kék kerámiák a víz habjaira utalnak, az ott elhelyezett dizájnerszékek pedig a halászhajók formavilágát idézik meg.

A konyhai zóna a tradicionális spanyol halpiacokat hozza kézzel fogható távolságba. Nem véletlenül kívántak erre asszociálni, hiszen az étterem kínálatában számos halétel, illetve a tenger gyümölcseire alapuló fogások jelennek meg.

Ez is érdekelhet:

étterem | valencia | enteriőr | spanyolország | kerámia | kézműves

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Hirdetés
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom