Kézműves kerámiák teszik hihetetlenül vibrálóvá ezt az éttermet

Egy spanyol kreatívstúdió, a Masquespacio elképesztően vibráló enteriőrt álmodott meg a Valenciában található La Sastrería étterembe. A belső tereket kézműves kerámia burkolólapokkal borították, így kívánnak tisztelegni a helyi kézművesek munkája előtt, miközben az újhullámos gasztronómia remekeire és az élményalapú étkezésre is felhívják a figyelmet.

Az étterem három részre különíthető el. Az első terület a bár zónája, amelynek belső tereiben a friss levegőt szimbolizáló kerámiák jelennek meg, úgy, hogy közben minden figyelmet a szeszes italok széles kínálatára irányít.

Tökéletesen megidézik a spanyolok egyik szokását, mely szerint a legmelegebb napokon kimennek az utcára a székeikkel és a szabad levegőn összegyűlt szomszédság alaposan átbeszéli a nap történéseit.

Ezért kerülhetett a bártérbe annak a műanyag széknek az újragondolt változata, amelyet a leggyakrabban használnak a spanyolok a Tomar la fresca ideje alatt.

A másik terület a helyszín fő attrakciója, ami tulajdonképpen a konyhatér felé növekvő hatalmas hullám, amely az óceánt jeleníti meg. A fehér és kék kerámiák a víz habjaira utalnak, az ott elhelyezett dizájnerszékek pedig a halászhajók formavilágát idézik meg.

A konyhai zóna a tradicionális spanyol halpiacokat hozza kézzel fogható távolságba. Nem véletlenül kívántak erre asszociálni, hiszen az étterem kínálatában számos halétel, illetve a tenger gyümölcseire alapuló fogások jelennek meg.

Ez is érdekelhet:

spanyolország | valencia | kézműves | enteriőr | kerámia | étterem

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés