Close
Nehéz eredetibbet találni ennél a dizájnos lakókocsinál

Nehéz eredetibbet találni ennél a dizájnos lakókocsinál

Találkoztunk már néhány formabontó lakókocsival, de ez talán mindegyiken túltesz.

A Romotow új fejlesztését kecses, futurisztikus dizájn jellemzi, de fő attrakciója, hogy a négy vagy akár hatszemélyesre bővíthető kabinrészt automatizált hidraulika segítségével L-alakban ki lehet fordítani belőle, így egy deszkával kirakott, látványos teraszt is kapunk hozzá. Mindehhez az áramot a kocsi tetején található napelemek illetve az akkumulátorok szolgáltatják.

A teakfahatású teraszon rengeteg hely van a kerti bútoroknak, de beépített opciókat is lehet kérni, lehajtható padot, lekerekített asztalt és szúnyoghálót.

A lakókocsi ebédlőrészénél panorámaablak növeli a tágasság érzését, és az étkező hálóhelyiséggé alakítható: egy egyszemélyes franciaágy vagy két egyszemélyes ágy nyitható belőle, és ezen kívül még egy kinyitható franciaágy is van a kabinban.

Az étkező mellett található egy konyhasarok, amely az utazók igényeitől függően kétféle stílusban választható, mögötte pedig fürdőszoba és egy privát hálószoba kapott helyet gardróbbal és két körablakkal.

Az extra kényelemről további napelemek, TV-k és kültéri vetítőrendszer gondoskodik, így a lakókocsi nem csak egy-egy kiránduláshoz, de akár állandó otthonnak is megfelelő lehet.

Ezzel a luxus lakókocsival a világ végéig is elmennénk, és ha te is guruló lakosztályban vágnál neki a világnak, ezt a négy kérdést érdemes feltenned előtte.

(Forrás és képek: My Modern Met)

lakókocsi | kiforgatható | Romotow

FOLYTASD EZZEL

Istenekkel és hősökkel léphetünk be egy különleges univerzumba júniusban Budapesten

Mintha csak a táj emelte volna ki magából ezt a meseszép mexikói kőházat

Rendeld meg a Roadster magazin 12. számát!

Itt a nyár, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 12. száma. Mit találunk benne? Mutatunk pár remek helyet Sydneyben, egy helyi segítségével felfedezzük Torinót, kipróbáljuk milyen az egyik legújabb bringás trend, a gravelezés, és leteszteljük a Mazda CX 60-asát. Leülünk beszélgetni a Lissoni vezető építészével, bejárjuk az újjászületés előtt álló Gellértet, kifaggatunk egy portugál borászt, Daniel Niepoortot, és leültetünk egy asztalhoz öt izgalmas egyéniséget. Interjúzunk Alessanadro Gaultieri parfümkészítővel, akit a szakma legveszélyesebb orrának tartanak, ukulelézett nekünk Wolfgang Puck egyik közeli munkatársa, Tetsu Yahagi, és bejárjuk Ahn Tuan és társai legújabb, frissen megnyitott budapesti éttermeit. Kiderítjük, képes lehet-e a ChatGPT megírni a következő bestsellert, megnézünk közelről öt lélegzetelállító hotelt, és bemutatjuk a skandináv dizájn állócsillagait is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram