Close
Ezzel a luxus lakókocsival a világ végéig is elmennénk

Ezzel a luxus lakókocsival a világ végéig is elmennénk

Az önfenntartó technológiára épülő, minden igényt kielégítő jármű célja, hogy a tulajdonosoknak teljes szabadságot biztosítson az elektromos hálózattól való függőség alól.

A Living Vehicle nemrégiben bemutatta legújabb, 2022-es modelljét, amely minden eddiginél magasabb szintre emeli mindazt, amit eddig a lakókocsikról gondoltunk.

A lakókocsit Matthew és Joanna Hofmann alkotta meg.

A házaspár célja az volt, hogy olyan innovatív kialakítást és önállátó technológiát alkalmazzanak, amelynek köszönhetően a lakókocsival nem szükséges kempingekben megállni.

A hihetetlenül magas komfortfokozat mellett a jármű környezetbarát is, hiszen napelemes rendszerrel szerelték fel, így egyáltalán nincs szüksége arra, hogy külső forrásból származó energiát használjon. Szintén forradalmi innovációnak számít a mellékhelyiség szennyvízkezelő rendszere, amely környezetbarát módon alakítja át a szennyvizet.

A lakókocsi száz százalékban alumínium burkolatot kapott, a belső tér pedig csodálatosan letisztult. A felhasznált anyagokat a hajó és repülőgépgyártás során alkalmazzák, így rendkívül ellenállók.

A luxusjármű huszonkét négyzetméteres belső térrel rendelkezik, ahol helyet kapott egy irodává alakítható hálószoba, egy konyha és egy spa-stílusú fürdőszoba is. Az enteriőrben a kikapcsolódást saját házimozirendszer teszi teljessé. Ablakai és tetőablakai, valamint tolóajtói segítségével a tér még nagyobbnak tűnik. Szintén az optikai térnövelést és a kikapcsolódást segíti a besüllyeszthető kültéri platformja is, amely ideális körülményeket teremt a pihenésre, a grillezésre és a napozásra is.

Az LV lakókocsi tervezője szerint a 2022-es modellben a tulajdonosok mindent megtalálnak, amire szükségük lehet az utazásaik során, így igazán stílusos környezetben fedezhetik fel a világ csodáit.

Kíváncsi vagy, milyen lehet az élet szabadon, egyetlen lakókocsival? Ez a fajta nomád életvitel sokakat vonz, ám hosszabb távon annál kevesebbek tartanak ki mellette. A lakókocsis vándorélet tökéletes választás lehet azoknak a digitális nomádoknak, akik munka közben járnák be a világot. Van azonban néhány kérdés, amire nem árt választ találni, mielőtt lakókocsis útra indulunk.

(Fotó: Living Vehicle)

luxus | lakókocsi | utazás | innovatív | Living vehicle

FOLYTASD EZZEL

A tíz legszebb spyder a Maserati történelméből

50 éves a legendás Porsche 911 Carrera RS – kipróbáltuk a hetvenes évek elejének leggyorsabb autóját

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom