Új, különleges gasztronómiai élmény érhető el Budapest szívében

A Kollázs Brasserie & Bar, a Four Seasons Hotel Budapest elegáns brasserie-je új gasztronómiai élménye a vasárnapi brunch, ahol gondosan összeállított menüvel, kifinomult ízekkel és könnyed luxussal várják a vendégeket, hogy egy kellemes, elegáns vasárnapot tölthessenek el Budapest szívében.

"Egy igazán személyes és élvezetes koncepcióban gondolkoztunk, a hagyományos svédasztal helyett egy gondosan összeállított à la carte élményt kínálunk, amely lehetővé teszi vendégeink számára, hogy saját ízlésük szerint alakítsák az étkezésüket" –magyarázza Agustina Sanchez, a Kollázs general managere. Hozzáteszi, mivel egy nagyszerű brunch nem lehet teljes egy ikonikus péksütemény nélkül, megalkották saját croissant-jukat –

leveles, vajas, és mindenhez tökéletesen illik, a szarvasgombától a lazacig.

Az előételek között a házi készítésű, exkluzív croissant-válogatás mellett olyan klasszikus tojásételek is megtalálhatók, mint például Eggs Benedict Royale füstölt lazaccal. A főételek között Boeuf Bourguignon, Párizsi stílusú Croque Madame is megtalálható – ez utóbbi szarvasgombával és Comté sajttal készül. A desszertek sorát pedig a Tarte Tatin mellett Gresham gofri is gazdagítja.

A brunch minden vasárnap tizenkét és tizenhat óra között érhető el. A háromfogásos menü lehetőséget biztosít arra, hogy a vendégek saját ízlésük szerint állítsák össze ételsorukat: egy előételt, egy főételt és egy desszertet választhatnak 23 900 forint + szervizdíj áron.

A csomag tartalmazza a meleg italok, szénsavas és szénsavmentes ásványvíz, valamint friss gyümölcslevek válogatását is, így a brunch valóban teljes élményt nyújt. Az atmoszférát élőzene teszi még különlegesebbé.

(Fotók: Kollázs)

menü | ebéd | brunch | új | reggeli | Kollázs

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 19. számát!

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Hirdetés