Close
Komoly díjeső hullott a Párisi Udvarra

Komoly díjeső hullott a Párisi Udvarra

A Párisi Udvar rekonstrukciója nyerte az első díjat a 22. Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj Pályázaton.

A szervező FIABCI Hungary közleménye szerint a nevezések nagy száma miatt lehetőség volt arra, hogy kilenc kategóriában díjazzák a legjobb alkotásokat. A benevezett művek magas színvonala bizonyítja, hogy a magyarországi fejlesztők jó elképzeléseit a tervezők, a kivitelezők és az összes közreműködő igényesen valósította meg.

A negyvenegy benevezett létesítmény közül a pályázat első díját a Párizs Property Kft. nyerte el a Párisi Udvar ötcsillagos szálloda rekonstrukció elnevezésű projekttel, amely megnyerte az örökségvédelmi és a szálloda kategóriát is.

A második díjas, egyben az oktatási kategória győztese a BFK Budapest Fejlesztési Központ Nonprofit Zrt. lett, amely az elismerést a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem kampuszfejlesztésével, kreatív innovációs központja és tudásparkja kialakításával érdemelte ki. A harmadik díjat az Arkt Építész Stúdió Kft. kapta a Treehouses Noszvaj pályaműért, amely több különdíjat is megszerzett.

Az iroda és a környezettudatos építés kategória első díját a Futureal-csoport Corvin Technology Parkja, a lakóépület kategória első díját a Metrodom Építő Kft. és Hajnal Építész Iroda Kft. Metrodom Panoráma Lakóparkja, míg az ipar-gazdaság kategória első díját az A-Híd Zrt. kapta a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő infrastrukturális továbbfejlesztéséért.

A sport kategóriában a BFK Budapest Fejlesztési Központ Nonprofit Zrt. nyert a Puskás Arénával, míg a kulturális kategóriában a Városliget Zrt. kapta az első díjat a Millennium Házáért. A speciális létesítmény kategória első díjasa a Haris Park Kft. Haris Parkja lett.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: MTI, fotók: Jaksa Bálint)

Magyar Ingatlanfejlesztési Nívódíj | budapest | szálloda | párisi udvar | pályázat

FOLYTASD EZZEL

Soha szebb nyaralót nem láttunk még CLT-panelből mint ez az új-zélandi kabin

Ezt harmadjára olvasva sem hiszed el: soha nem látott rekordot léptek át Budapesten a lakások négyzetméterárai

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram