Tavaly még sűrűn ellenezte és megvetette a házhoz szállítást, most viszont mégis kollaborál a Kifli.hu-val.
Míg tavaly, a pandémia első időszakában Zsidai Roy egyrészt nagyon beleszállt a jótékonykodó éttermekbe, másrészt szó szerint az éttermi élmény kannibalizálásának nevezte a házhoz szállítást, mikor tavaly májusban így fogalmazott:
"A házhoz szállítás (...) hosszú távon kannibalizálja az éttermi piac egyes szegmenseit, melynek sok kollégánk eshet áldozatául az évek során. Étteremtulajdonosként, gasztronómiai szakmai szervezeti vezetőként
aggaszt, ha valódi éttermek és szakemberek áldozatul essenek a házhoz szállításnak, a házhoz szállító cégeknek és hosszú távon a robotok által gyártott ételeknek."
Mostanra viszont, úgy fest, megváltozott a Zsidai Csoport fejének véleménye, ugyanis a nem kifejezetten magasgasztronómiai asszociációjú, ételkiszállítással foglalkozó Kifli.hu-val közösen létrehozták a Zsidai Home szolgáltatást. Sajtóközleményük szerint a Zsidai Csoport séfjei fél éven át dolgoztak azon, hogy kidolgozzák a minőségi és fenntartható megoldást erre, ez a Zsidai Home.
A fogások a közlemény szerint stílusos éttermi gasztronómiát nyújtanak otthon: valóban friss, forró étel kerül az asztalra pár perc otthoni ráfordítással, tányérból elfogyasztva, ráadásul az étterminél kedvezőbb áron. Emellett hangsúlyozzák, hogy a Zsidai Home ételeket bárki elkészítheti otthon, ez pedig semmilyen gasztronómiai tudást nem igényel.
A Zsidai Home-mal a 21 A Magyar Vendéglő, a Baltazár, a Spíler vagy az Opera Café kedvenc fogásainak 95%-osra elkészített változata érkezik az otthonokba, ahol a befejezés és tálalás lesz csak a feladat, mely csupán pár percet vesz igénybe. A Kiflivel közösen megvalósult, hogy akár négy órán belül az otthonokban vagy irodában lehetnek ezek a fogások, így mindig friss és forró étel kerül az asztalra, tányérra tálalva, pont úgy, mint az éttermekben.
"Óriási lépés, hogy a Kiflivel kiszélesedik az elérhetőség, és egyre többen tudják a hagyományos éttermi házhoz szállítást velünk kiváltani. Szeretnénk, ha a heti bevásárlás fix tételei közé kerülnének fel a Zsidai Home ételek, és bízunk benne, hogy a vásárlók hamar rájönnek, mennyivel jobb minőséget kapnak a Zsidai Home-mal, mintha meleg készételt rendelnének házhoz" – mondta Zsidai Roy, a Zsidai Csoport vezetője.
"Büszke vagyok, hogy elindul a Kifli Bisztró szolgáltatása. Napjainkban különösen időszerű, hogy séfek által készített éttermi minőségű fogások kerülhetnek így a magyar háztartások asztalaira az étterminél kedvezőbb árszinten, néhány órával a rendelést követően" – egészítette ki Makkay János, a Kifli.hu ügyvezetője.
A bisztróételek és így a Zsidai Home ételek is kétadagonként csomagoltak, az eltarthatóságuk hűtőben hat-nyolc nap.
A kiberbiztonság téged is érint! Mit is jelent valójában?
Így élheted meg az ünnepi hangolódást egy csodás kastély birtokán itt, a szomszédunkban
Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.
Megnézem, mert érdekel!