Close
Népszerű párizsi turistacélpontot zártak be a koronavírus miatt

Népszerű párizsi turistacélpontot zártak be a koronavírus miatt

Alapvetően a dolgozók érdekeit vették figyelembe, és inkább nem játszottak a tűzzel.

Határozatlan időre most újra bezárták a párizsi Louvre-t, a koronavírus miatt. Összesen több mint kétezer-háromszáz ember dolgozik az intézményben, mely egyike a világ leglátogatottabb múzeumainak. Napi körülbelül tízezer ember kíváncsi a tárlatokra, a bolygó minden pontjáról érkeznek a látogatók, ezért a dolgozók szakszervezete szerint csak idő kérdése lett volna, mikor jelenik meg a vírus a Louvre falain belül.

A sorban várakozók nagy része eleve maszkban ácsorgott a múzeum előtt. A hír bejelentése után egy újabb intézkedést vezettek be Párizsban: a legalább ötezer főt megmozgató beltéri rendezvényeket is szüneteltetik egy időre.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Borzalmas a járványhelyzet Kárpátalján, a legszigorúbb besorolás jön a régióban
Magyarországon mostantól már nem elég két oltás a védettségi kártyához
Rendeld meg a Roadster magazin 6. számát!
Őszi-téli lapszámunkban ismét megnövelt terjedelemben, 224 oldalon a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Felsorolni is nehéz, mennyi izgalmas történetet meséltünk el az új számban, de ha szeretnél többet tudni, akkor kattints ide az alábbi linkre! Megnézem, mert érdekel!
Close
Káprázatosan szép magyar projekt mutatja meg, milyenek a jövő élhető otthonai!
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom