Close
Népszerű párizsi turistacélpontot zártak be a koronavírus miatt

Népszerű párizsi turistacélpontot zártak be a koronavírus miatt

Alapvetően a dolgozók érdekeit vették figyelembe, és inkább nem játszottak a tűzzel.

Határozatlan időre most újra bezárták a párizsi Louvre-t, a koronavírus miatt. Összesen több mint kétezer-háromszáz ember dolgozik az intézményben, mely egyike a világ leglátogatottabb múzeumainak. Napi körülbelül tízezer ember kíváncsi a tárlatokra, a bolygó minden pontjáról érkeznek a látogatók, ezért a dolgozók szakszervezete szerint csak idő kérdése lett volna, mikor jelenik meg a vírus a Louvre falain belül.

A sorban várakozók nagy része eleve maszkban ácsorgott a múzeum előtt. A hír bejelentése után egy újabb intézkedést vezettek be Párizsban: a legalább ötezer főt megmozgató beltéri rendezvényeket is szüneteltetik egy időre.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

párizs | franciaország | louvre | koronavírus | koronajárvány

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram