Close
Népszerű párizsi turistacélpontot zártak be a koronavírus miatt

Népszerű párizsi turistacélpontot zártak be a koronavírus miatt

Alapvetően a dolgozók érdekeit vették figyelembe, és inkább nem játszottak a tűzzel.

Határozatlan időre most újra bezárták a párizsi Louvre-t, a koronavírus miatt. Összesen több mint kétezer-háromszáz ember dolgozik az intézményben, mely egyike a világ leglátogatottabb múzeumainak. Napi körülbelül tízezer ember kíváncsi a tárlatokra, a bolygó minden pontjáról érkeznek a látogatók, ezért a dolgozók szakszervezete szerint csak idő kérdése lett volna, mikor jelenik meg a vírus a Louvre falain belül.

A sorban várakozók nagy része eleve maszkban ácsorgott a múzeum előtt. A hír bejelentése után egy újabb intézkedést vezettek be Párizsban: a legalább ötezer főt megmozgató beltéri rendezvényeket is szüneteltetik egy időre.

Ez is érdekelhet:

(Fotók: Unsplash)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom