A Kreinbacher pezsgő újra a trónon

Ahogy arról júliusban már beszámoltunk, a Kreinbacher Birtok 2015-ös Brut Classic Magnum pezsgője aranyérmet nyert a legjelentősebb pezsgőversenyen, a CSWWC-n (Champagne and Sparkling Wine World Championships). A november 4-i díjátadó gálán, Londonban, már csak az volt a kérdés, hogy a szakértő zsűri kinek ítéli a világbajnoki, valamint nemzetközi díjakat az aranyérmesek közül.

Tegnap kiderült, hogy a mindössze tizennégy nemzeti bajnok között a Kreinbacher Birtok is szerepel. A csapat a már említett Brut Classic Magnummal a "National Champion – Best Hungarian Sparkling Wine" címet érdemelte ki, így már harmadik alkalommal választottak Kreinbachert a legjobb hazai pezsgőnek.

De ugyanígy büszkék lehetünk a szilágysági Carassia – Kárászteleki Pezsgőpincészetre is, amely szintén "National Champion" díjjal térhet haza.

Az abszolút világbajnok, azaz az idei év csúcsa a Dom Pérignon Vintage 2004 Magnum lett.

(Fotók: Kreinbacher Birtok)

pezsgő | oscar-díj | pezsgővilágbajnokság | kitüntetés | CSWWC

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom