Close
Különleges, önellátó növények és dizájnos lámpák készülnek a német manufaktúrában

Különleges, önellátó növények és dizájnos lámpák készülnek a német manufaktúrában

A Nui Studio egyedülálló lámpái, vagy inkább szobanövény-inkubátorai nemcsak impozánsak és exkluzívak, de általuk a technológia és tudomány segítségével tapasztalhatjuk meg a természet átütő erejét. 

Képzeljünk el egy olyan csodaszép, formatervezett búrát, amelyben egy kis élet növekszik úgy, hogy közben nagyon jól érzi magát.

Ebben a búrában az úgynevezett SmartGrow technológiának köszönhetően mindig a tökéletes körülmények között tarthatjuk a növényünket.

A Mygdal Plantlights nemcsak fényterápiát alkalmaz: az üveg hermetikusan zárt, a benne tárolt növényt locsolni sem kell, mivel a víz nem párologhat el odabent.

Természetesen akármikor kiszabadíthatjuk a zöldet, a búra alján található alumíniumtetőn keresztül. Sőt, így időről időre akár növényt is válthatunk, ha éppen másikat szeretnénk látni a Mygdalban.

Önmagát segítő, önálló ökoszisztéma alakul ki odabent, amely független a kinti világtól. Ez így túl futurisztikusan hangzik, de alapvetően a speciálisan kifejlesztett világítás miatt nincs szükség a valódi napfényre sem.

Egy applikáció segítségével szabályozhatjuk a benti fényviszonyokat.

Nem túlzás állítani, hogy egy teljesen sötét szobában is ugyanolyan élettel teli és dús növények pihennének a búra alatt, melyek egyébként Németországban, egy tradicionális üvegmanufaktúrában készülnek.

A Mygdal Plantlights hightech készüléke nem olcsó mulatság: a kisebb 2950 eurós áron kapható, a nagyobb verzió 4450 euróért lehet a miénk.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Nui Studio) 

 

szobanövények | interior design | dizájn | fenntartható | plants

FOLYTASD EZZEL

Egészen megdöbbentő mértékben drágultak a használt budapesti garzonok: egy négyzetmétert már alig lehet kapni egymillió alatt

Ez történik, ha a világ legjobb pezsgőmárkája pop-up szállodát nyit

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ha imádod a legminőségibb dizájnt, ez a hazai lakberendező cég lesz a mennyországod
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom