Close
Különleges, önellátó növények és dizájnos lámpák készülnek a német manufaktúrában

Különleges, önellátó növények és dizájnos lámpák készülnek a német manufaktúrában

A Nui Studio egyedülálló lámpái, vagy inkább szobanövény-inkubátorai nemcsak impozánsak és exkluzívak, de általuk a technológia és tudomány segítségével tapasztalhatjuk meg a természet átütő erejét. 

Képzeljünk el egy olyan csodaszép, formatervezett búrát, amelyben egy kis élet növekszik úgy, hogy közben nagyon jól érzi magát.

Ebben a búrában az úgynevezett SmartGrow technológiának köszönhetően mindig a tökéletes körülmények között tarthatjuk a növényünket.

A Mygdal Plantlights nemcsak fényterápiát alkalmaz: az üveg hermetikusan zárt, a benne tárolt növényt locsolni sem kell, mivel a víz nem párologhat el odabent.

Természetesen akármikor kiszabadíthatjuk a zöldet, a búra alján található alumíniumtetőn keresztül. Sőt, így időről időre akár növényt is válthatunk, ha éppen másikat szeretnénk látni a Mygdalban.

Önmagát segítő, önálló ökoszisztéma alakul ki odabent, amely független a kinti világtól. Ez így túl futurisztikusan hangzik, de alapvetően a speciálisan kifejlesztett világítás miatt nincs szükség a valódi napfényre sem.

Egy applikáció segítségével szabályozhatjuk a benti fényviszonyokat.

Nem túlzás állítani, hogy egy teljesen sötét szobában is ugyanolyan élettel teli és dús növények pihennének a búra alatt, melyek egyébként Németországban, egy tradicionális üvegmanufaktúrában készülnek.

A Mygdal Plantlights hightech készüléke nem olcsó mulatság: a kisebb 2950 eurós áron kapható, a nagyobb verzió 4450 euróért lehet a miénk.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Nui Studio) 

 

A kaland folytatódik
Megjelent a Roadster magazin második nyomtatott kiadása, amelyben ismét olyan történeteket gyűjtöttünk össze, amelyek minket is folyamatosan inspirálnak. Szerintünk szebb lett, mint az első szám, reméljük, neked is tetszeni fog. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom