Close
Ilyen Lappföld, bolygónk egyik utolsó háborítatlan szeglete

Ilyen Lappföld, bolygónk egyik utolsó háborítatlan szeglete

Érintetlen táj az északi messzeségben, amely közel teljes egészében megmaradt természetes állapotában, és még el tudott rejtőzni az emberiség elől. Íme Lappföld, ahol a nyár szinte már akkor véget ér, amikor elkezdődik.

A hómentes időszak az egyetlen esélyünk arra, hogy ne hófehér takaróban csodáljuk meg ezt a varázslatos területet, hanem egy több száz kilométeres kalandtúra során felfedezzük. Mint ahogy ennek a bámulatos videónak a készítője tette.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

FOLYTASD EZZEL
Több mint száz tulajdonos osztozik majd ezen a gyönyörűen felújított olasz palotán
Ez a szürreális vízesés a dubaji világkiállítás talán legmeghökkentőbb attrakciója
Rendeld meg a Roadster magazin 5. számát!
Mi jobb, mint egy 170 oldalas Roadster magazin? Hát egy 220 oldalas Roadster magazin! Igen, a 2021-es nyári számunkra jelentősen megnöveltük a terjedelmünket, hogy még több kalandot, utazást és inspirációt élhessünk át közösen. A méret azonban nem minden, arra is figyeltünk, hogy ismét a lehető legjobbat kínáljuk olvasóinknak. A tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
HELLO, EZ ITT A
ROADSTER
Kövess minket a Facebookon!
Történetek, amiket nem fogsz elfelejteni!

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom