Close
Ilyen Lappföld, bolygónk egyik utolsó háborítatlan szeglete

Ilyen Lappföld, bolygónk egyik utolsó háborítatlan szeglete

Érintetlen táj az északi messzeségben, amely közel teljes egészében megmaradt természetes állapotában, és még el tudott rejtőzni az emberiség elől. Íme Lappföld, ahol a nyár szinte már akkor véget ér, amikor elkezdődik.

A hómentes időszak az egyetlen esélyünk arra, hogy ne hófehér takaróban csodáljuk meg ezt a varázslatos területet, hanem egy több száz kilométeres kalandtúra során felfedezzük. Mint ahogy ennek a bámulatos videónak a készítője tette.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

észak | érintetlen | lappföld | túra | video

FOLYTASD EZZEL

A luxus új szintje a Balatonnál – Ilyen a LUA Resort télen

Fantasztikus őszi ízek és otthonos hangulat – Így varázsolt el minket a Macesz Bisztró

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram