Close
Ilyen Lappföld, bolygónk egyik utolsó háborítatlan szeglete

Ilyen Lappföld, bolygónk egyik utolsó háborítatlan szeglete

Érintetlen táj az északi messzeségben, amely közel teljes egészében megmaradt természetes állapotában, és még el tudott rejtőzni az emberiség elől. Íme Lappföld, ahol a nyár szinte már akkor véget ér, amikor elkezdődik.

A hómentes időszak az egyetlen esélyünk arra, hogy ne hófehér takaróban csodáljuk meg ezt a varázslatos területet, hanem egy több száz kilométeres kalandtúra során felfedezzük. Mint ahogy ennek a bámulatos videónak a készítője tette.

Ez is érdekelhet:

(Fotó: Unsplash)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom