Látványosan erősített az őszre Budapest egyik legjobb étterme

Michelin-csillagos éttermekből igazolt több szakembert is a patinás budai bisztró, a Déryné.

Michelin-csillagos séffel erősítette csapatát őszre a Déryné, mondhatnánk, holott tudjuk, hogy csak éttermek kapják meg az elismerést, nem pedig az őket vezető séfek. Az mindenesetre tény, hogy Both Lőrinc 2018-tól 2020-ig a Textúrát vezette, előtte pedig öt éven át a Borkonyhán dolgozott séfhelyettesként. Lőrinc Húsi Norbert séffel együtt ezentúl a Déryné szervizcsapatáért felel. Húsi Norbert egyébként a pandémiát megelőzően a Standból igazolt a budai intézményhez, tehát szintén Michelin-csillagos közegből érkezik.

Vannak még új érkezők: Lázár János junior sous séf a londoni, egy Michelin-csillagos City Social csapatából, Konrád Dániel pedig a lezárások alatt a Costes Downtownból igazolt a Dérynéhez.

Balról jobbra: Both Lőrinc, Húsi Norbert, Lázár János és Konrád Dániel

"Az ősz, az iskolakezdés hagyományosan a legterheltebb időszaka az évnek, legközelebb novemberben tudunk majd fellélegezni – mondta el a Roadsternek Kovács Kristóf, a Déryné tulajdonosa. – Miközben az eddigi legerősebb csapattal vágunk neki a szezonnak, a sikert kizárólag a visszatérő vendégek számában mérem, hiszen ők élvezik napi szinten a gondoskodásunkat. Hiszek a teammunkában, szuper dolog egyenként is erős, sikeres srácokkal dolgozni csapatban. Amint tehetjük, első utunk Tel-Aviv menő vacsoraszentélyeibe vezet majd, hogy együtt inspirálódjunk a srácokkal az ünnepi szezon előtt."

Korábban is írtunk már a Dérynéről:

Nagyvilági dáma Buda szívében – Újjászületett a Déryné

Egy hely, amelynél budaibb hely talán nincs a világon, mégis kozmopolita, mert színvonalában hozza azt, amit egy patinás bistrot vagy caffé a Cote D’ Azur-on vagy más, nagyközönség által frekventált vidékén a nagyvilágnak. A megújult Dérynében jártunk.

both lőrinc | déryné | city social | étterem | kovács kristóf | costes downtown

FOLYTASD EZZEL

Merész kampánnyal robban be a Reebok új kollekciója

A modern luxus nyomában a Range Roverrel

Rendeld meg a Roadster magazin 18. számát!

Megérkezett a tél, már ki lehet csomagolni a Roadster legújabb, sorrendben 18. lapszámát. Mit találunk benne? A Costa Smeralda fedélzetén kipróbáljuk, milyen az élet egy tengerjárón Barcelona és Nápoly között. Ellátogatunk a luxusipar nagyágyúival dolgozó Edinas Paper kőbányai műhelyébe, megmutatjuk, milyen finomságokkal lehet átvészelni a hideg hónapokat, és megismerkedünk a római Palazzo Talìával is, amelyet az olasz rendezőzseni, Luca Guadagnino álmodott meg. Aktuális számunkban is rengeteg izgalmas helyszín bukkan fel: ilyen a kanadai Yukon vidék, az Amalfi-part, a Côte d’Azur-on kipróbáltuk, milyen az új Audi S5. Északabbra is elkalandoztunk: a lapszám talán legszimpatikusabb szereplője az a négy norvég fiatal, akik egy elhagyatott halfeldolgozó üzemet alakították át a skandináv ország és talán Európa legcoolabb pontjává. Ezen kívül bemutatunk öt divatbrandet, akiket érdemes követni, megvizsgáljuk, milyen volt az elmúlt száz évben a lejtők divatja és még ezen kívül is rengeteg izgalmas témánk van, de itt megállunk.

Megnézem, mert érdekel!
“Útra keltünk és összegyűjtöttük a legkiemelkedőbb hazai szállásokat és vendéglátóhelyeket számotokra. Ezek a helyek garantáltan felejthetetlen élményeket kínálnak, legyen szó romantikus pihenésről a Balaton partján vagy egy kulináris felfedezőútról Budapesten.”
Izing Róbert Izing Róbert, főszerkesztő

Legfrissebb ajánlataink

Irány a Roadster Select
teljes adatbázisa
Tényleg ez a világ legjobb luxusterepjárója? Most kiderül!
Hirdetés