Látványosan erősített az őszre Budapest egyik legjobb étterme

Michelin-csillagos éttermekből igazolt több szakembert is a patinás budai bisztró, a Déryné.

Michelin-csillagos séffel erősítette csapatát őszre a Déryné, mondhatnánk, holott tudjuk, hogy csak éttermek kapják meg az elismerést, nem pedig az őket vezető séfek. Az mindenesetre tény, hogy Both Lőrinc 2018-tól 2020-ig a Textúrát vezette, előtte pedig öt éven át a Borkonyhán dolgozott séfhelyettesként. Lőrinc Húsi Norbert séffel együtt ezentúl a Déryné szervizcsapatáért felel. Húsi Norbert egyébként a pandémiát megelőzően a Standból igazolt a budai intézményhez, tehát szintén Michelin-csillagos közegből érkezik.

Vannak még új érkezők: Lázár János junior sous séf a londoni, egy Michelin-csillagos City Social csapatából, Konrád Dániel pedig a lezárások alatt a Costes Downtownból igazolt a Dérynéhez.

Balról jobbra: Both Lőrinc, Húsi Norbert, Lázár János és Konrád Dániel

"Az ősz, az iskolakezdés hagyományosan a legterheltebb időszaka az évnek, legközelebb novemberben tudunk majd fellélegezni – mondta el a Roadsternek Kovács Kristóf, a Déryné tulajdonosa. – Miközben az eddigi legerősebb csapattal vágunk neki a szezonnak, a sikert kizárólag a visszatérő vendégek számában mérem, hiszen ők élvezik napi szinten a gondoskodásunkat. Hiszek a teammunkában, szuper dolog egyenként is erős, sikeres srácokkal dolgozni csapatban. Amint tehetjük, első utunk Tel-Aviv menő vacsoraszentélyeibe vezet majd, hogy együtt inspirálódjunk a srácokkal az ünnepi szezon előtt."

Korábban is írtunk már a Dérynéről:

Nagyvilági dáma Buda szívében – Újjászületett a Déryné

Egy hely, amelynél budaibb hely talán nincs a világon, mégis kozmopolita, mert színvonalában hozza azt, amit egy patinás bistrot vagy caffé a Cote D’ Azur-on vagy más, nagyközönség által frekventált vidékén a nagyvilágnak. A megújult Dérynében jártunk.

déryné | Borkonyha | city social | both lőrinc | kovács kristóf

FOLYTASD EZZEL

Ezzel a tíz fantasztikus dizájntárggyal a legmenőbb hellyé teheted az otthonod

10+1 ikonikus és gyönyörű lámpa, ami garantáltan feldobja az otthonod

Rendeld meg a Roadster magazin 14. számát!

Beköszöntött a tél, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 14. száma. Mit találunk benne? Kajakkal bejárjuk Grönland izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik leghíresebb párterapeutájával, Esther Perellel, és a Netflix által világhírűvé vált dél-koreai séffel, Jeong Kwannal, motorral részt veszünk a Balkan Rallyn, és beszélgetünk Kelecsényi Milán férfiruha-készítővel is. A Dél-afrikai Köztársaságban teszteljük, milyen az új AUDI Q8, és elbeszélgetünk a zoknik Rolls Royce-át gyártó Iszató Nisigucsival is. Elmegyünk egészen Kenyáig, hogy elefántokat nézzünk, az Őrségben kipróbáljuk, milyen a régió legújabb kabinháza, a Kástu, bemutatjuk a Déryné Kenyeret, a város új pékségét, teszteltjük az új elektromos KIÁt, ezen kívül pedig találkozunk még Berki Blanka topmodellel, Áron Eszter divattervezővel és sokan másokkal. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom