Close
Lazulj el ezzel a három alkoholmentes koktéllal!

Lazulj el ezzel a három alkoholmentes koktéllal!

Az alkoholmentes koktélok világa rendkívül színes, izgalmas és csábító, hiszen az összetevők okos megválasztásának köszönhetően a végeredmény ízében tökéletesen megidézi majd az alkoholos változatokét. A hétvége tökéletes alkalmat ad a kísérletezéshez, melyhez mutatunk is három különleges receptet.

Ghia

A shakerbe halmozzunk jeget, öntsünk rá 15 ml Ghiát, 30 ml vérnarancslevet, 7 ml citromlevet és ugyanennyi cukorszirupot! Rázzuk össze alaposan, majd öntsük koktélpohárba! Vékony narancsszelettel díszítsük!

Proteau

Egy magasabb pohár aljára jeget adagolunk, majd összekeverünk 15 ml Proteau-t 120 ml szódával. Keverjük meg, majd egy szál rozmaringgal és citromhéjspirállal díszítsük!

Toddy

Egy hőálló pohárba tegyünk 60 ml Lyre alkoholmentes narancslikőrt, majd ugyanennyi, forrásban lévő vizet öntsünk rá! Keverjünk hozzá egy teáskanál mézet, díszítésként pedig csillagánizzsal és egy szelet grapefruittal kínáljuk!

A Roadster ajánlata

A nyári koktélszezontól egy ideje már elköszöntünk, de ez még nem jelenti azt, hogy télen ne kortyolgathatnánk el egy-egy szívmelengető italkülönlegességet. Vagy ha az International Drinks szokásos listájából indulunk ki, akkor egy klasszikust – merthogy a világ legnépszerűbb koktéljainak élmezőnyét továbbra is a jól megszokott kreációk vezetik. Ha pedig rendkívül egyszerű pezsgőalapú koktél receptjei közül válogatnál, amelyek semmilyen tapasztalatot nem igényelnek, sőt, különleges eszközökre sincs szükség elkészítésükhöz, akkor ezeket ajánljuk.

 

gasztronómia | recept | ital | koktél | alkoholmentes

FOLYTASD EZZEL

Ha a magabiztosságnak van illata, a BOSS most megtalálta

Elegáns reggeliző a Duna partján, ahová nemcsak az ételekért, hanem a hangulatért is megyünk

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!
Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Instagram