2025 tavasza új fejezetet jelent a W Budapestben működő Nightingale by Beefbar történetében: a Beefbar 20. évfordulója alkalmából a nemzetközileg elismert Le Petit Beefbar család részévé válik a világhírű Riccardo Giraudi által megálmodott ázsiai ihletésű étterem. Ez pedig az első lépés a casual luxury dining fogalmának hazai meghonosítása felé.
A változás a Beefbar ikonikus fogásainak sikerét tükrözi, valamint azt a dinamikus fejlődést, amely a márkát világszerte jellemzi. London, Párizs, Nizza és Strasbourg után Prága utcáira is megérkezett a koncepció,
most pedig Budapest is csatlakozik ehhez a rangos gasztronómiai klubhoz.
A Le Petit Beefbar a modern luxus újragondolásáról szól: ikonikus Beefbar-ízek, egy kis francia brasserie csavarral. Az étterem kifejezetten a kozmopolita ínyenceknek szól, akik kötetlen, mégis kifinomult élményre vágynak.
Az olyan signature fogások, mint a klasszikus steak-frites, az unagi salmon, a black Angus ribeye, valamint a házi hasábburgonya és krumplipüré a Beefbar ikonikus mártásaival, világszerte népszerűnek számítanak.
A Le Petit Beefbar Budapest az annak otthont adó Drechsler Kávéház különleges múltja előtt tiszteleg, amely egykor a főváros értelmiségi és művészi életének egyik meghatározó pontja volt. Az egyedülálló kulturális örökség inspirálta az étterem enteriőrjét is, amely harmonikusan ötvözi a hagyományokat a modern eleganciával.
A gondosan összeállított étlap a legnépszerűbb Beefbar-fogások mellett kreatív csavarral újraértelmezett klasszikusokat is tartalmaz. A vendégeket egy izgalmas ebéd- és vacsoramenü várja; előbbi kiemelt fogásai között szerepel a baby quesadilla, amely lassan párolt borjúhúsból, Manchego sajtból, chimichurri szószból készült, aztán ott van a lángos paradicsomszósszal, hazai paprikás szalámival és mozzarellával. A Le Petit Beefbar Budapest üzleti ebédmenüt is kínál, így ideális helyszín lehet egy munkaebédhez. Az ajánlat 12:00 és 15:00 óra között érhető el, és két fogást tartalmaz. A vacsora sem okoz csalódást: a Las croquetas del beef marhahús croquetták mustárral készülnek, míg a signature praline tartare hamar a törzsvendégek kedvence lesz. A desszertek közül a marbled chocolate bar ropogós keksz, mogyoró praliné és olvadó karamell kombinációjával arat sikert, a gelato al minuto páros desszert pedig a romantikus randevúk nélkülözhetetlen kelléke.
w budapest | szálloda | klasszikusok | ázsiai | új | kreatív
Hét dolog, amit ki kell próbálnod a legszebb horvát nemzeti parkban
Nagyvárosi kalandor a Volvótól

Hawaiitól Tanzániáig, az egyik legjobb magyar sommeliertől a belga csúcsdizájnerig, az új Rolls-Royce-tól Horvátország titkos gyöngyszemeiig, a Roadster magazin új lapszáma ismét a világ izgalmas, kreatív és hedonistán lüktető ŕétegeibe viszi el olvasóit. Elmegyünk a bécsi három Michelin-csillagos Amadorba, ahol találkozunk Bencze Ádám sommeiler-vel, beszélgetünk Havancsák Terézzel, aki a közelmúltban kezdett el dolgozni az amerikai outerwear brand AETHERnél, Portugáliában kipróbáljuk, milyen a tengerparton száguldozni az új Ferrarival – egész kellemes –, a kortárs irodalom kedvelőinek pedig egy olyan Roadsternek írt Parti Nagy Lajos írással jelentkezünk, ami szerintünk a legjobbjai közé tartozik. Az aktuális számban lesz egy 20 oldalas mellékletünk is, amelynek főszereplője a még mindig rengeteg újdonságot rejtő Horvátország. Ezen kívül is sok színes történetünk van még, úgyhogy ezúttal is érdemes elmerülni a Roadster gazdag és kalandokkal teli világában!
Megnézem, mert érdekel!