Close
Lebegő buborékokkal sokkol az egyik legszebb nemzeti park

Lebegő buborékokkal sokkol az egyik legszebb nemzeti park

Elég látványosan.

Vincent Leroy párizsi művész installációja exkluzív környezetben kapott helyet. A kábeleken felfüggesztett buborékok az Egyesült Államok egyik legismertebb nemzeti parkjában, a Bryce Canyonban döbbentik meg az arrafelé járókat. Az alkotás óriási átlátszó gömbökből áll, küldetése szerint igyekszik más perspektívából megmutatni a környezetet. Ezt úgy éri el, hogy a gömbök felületén visszatükröződnek a mélynarancsban pompázó sziklák.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Designboom)

Itt a Roadster legújabb, negyedik száma!
Ismét egy magazin azoknak, akik szerint nem arra születtünk, hogy a négy fal között üljünk, akik szerint az élet olyasmi, amit nagykanállal kell fogyasztani és amiből sosem lehet elég. 170 oldalnyi friss, színes és energiával teli kontent felfedezőknek, kalandoroknak, inspirációt keresőknek mindarról, ami miatt érdemes nekivágni a világnak. Ha velünk tartanál ezen az utazáson, ezen a linken megrendelheted a magazint.
Close

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom