Close
Lebegő buborékokkal sokkol az egyik legszebb nemzeti park

Lebegő buborékokkal sokkol az egyik legszebb nemzeti park

Elég látványosan.

Vincent Leroy párizsi művész installációja exkluzív környezetben kapott helyet. A kábeleken felfüggesztett buborékok az Egyesült Államok egyik legismertebb nemzeti parkjában, a Bryce Canyonban döbbentik meg az arrafelé járókat. Az alkotás óriási átlátszó gömbökből áll, küldetése szerint igyekszik más perspektívából megmutatni a környezetet. Ezt úgy éri el, hogy a gömbök felületén visszatükröződnek a mélynarancsban pompázó sziklák.

Ez is érdekelhet:

(Forrás: Designboom)

installáció | boborék | Bryce Canyon Nemzeti Park | video | művész

FOLYTASD EZZEL

Látványos videó mutatja be, hogy a síelés a természet törvényeit áthágó spontán varázslat

Új-Zéland déli szigetének rejtélyekkel teli szépségére nehéz szavakat találni

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom