Close
Erről a városról mindenkinek kell egy kép az Instájára

Erről a városról mindenkinek kell egy kép az Instájára

A közösségi média megszavazta, ez lett a világ legfestőibb városa.

A Money.co.uk pénzügyi elemző oldal száz népszerű úti célt választott ki az Euromonitor 2021-es Top 100 City Destinations Indexéből és különböző utazási oldalakról, majd megnézte, mennyi hashtagben, keresésben, illetve posztban szerepelnek ezek a helyszínek az Instagramon, a TikTokon és a YouTube-on.

Az összesítésből London került ki győztesen több mint százötven millió Instagram-bejegyzéssel,

több mint huszonnyolc milliárd megtekintéssel a TikTokon és százötvenezer kereséssel a YouTube-on. A város az Instagramon is az élre került, köszönhetően ikonikus látnivalóinak, valamint számos divatos, hírfolyamba kívánkozó bárjának és éttermének.

A második helyen Dubaj végzett, ami viszont TikTokon az első helyre került több mint hatvanöt milliárd megtekintéssel. Párizs a harmadik helyet szerezte meg, köszönhetően az olyan látványosságainak, mint az Eiffel-torony vagy a Notre Dame, és persze nem feledkezhetünk meg az Insta-kötelező kávézókról sem. De nézzük meg a tízes listát is!

Az első tíz helyezett

  1. London
  2. Dubaj
  3. Párizs
  4. New York
  5. Bali
  6. Los Angeles
  7. Barcelona
  8. Isztambul
  9. Miami
  10. Tokió

Ha kedvet kaptál egy londoni látogatáshoz, itt olvashatsz öt tippet, amivel a legtöbbet hozhatod ki az ott töltött napokból. A London Eye-ra is újra fel lehet ülni, ráadásul a korábbiakkal ellentétben már nem csupán a megigéző panorámát lehet élvezni onnan.

(Forrás: travelandleisure.com, képek: Unsplash, Pixabay)

város | instagram | london | párizs | úti cél

FOLYTASD EZZEL

Egy távoli hely, amely a nap, a tenger és a karibi életérzés rajongóinak kedvence lehet

Új, váratlan trendet figyeltek meg a térképekkel kapcsolatban

Rendeld meg a Roadster magazin 10. számát!

Izgalmas, színes és gazdag. Ha három szóval kellene jellemeznünk legújabb, jubileumi kiadásunkat, akkor ezeket a szavakat választanánk. Miért mondjuk ezt? Mert megjártuk Kappadókiát, Valenciát és Kelet-Tirolt. Találkoztunk a háromszoros olimpiai bajnok Szilágyi Áronnal, a világ egyik legérdekesebb újságírójával, Malcolm Gladwell-lel, a provokatív, magyar származású fotóssal, Pol Kuruczzal, plusz összehoztunk az eddigi legvidámabb borítónkat, amivel Budapestet ünnepeljük. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.

Megnézem, mert érdekel!
Instagram