Close
Minden idők legjobb kocsmai kilátásával tért vissza a londoni óriáskerék

Minden idők legjobb kocsmai kilátásával tért vissza a londoni óriáskerék

Újra fel lehet ülni a London Eye-ra, de a korábbiakkal ellentétben már nem csupán a megigéző panorámát lehet élvezni. 

A hivatalosan lastminute.com London Eye néven forgó látványosság a Beefwater Ginnel együttműködve ugyanis egy egészen újszerű kocsmát nyitott az óriáskerék harminckét fülkéjében.

Fotó: londoneye.com
Fotó: londoneye.com

Aki befizet egy félórás körre, egy bárral, székekkel és még egy dartstáblával is felszerelt Pub Podban nézheti meg 135 méter magasból a brit fővárost, de ha ez nem elég csalogató, akkor a belépőhoz járó két ingyen ital talán még csábítóbban hangzik – kézműves sörökből, borokból, valamint természetesen Beefwater Ginből lehet választani.

Alighanem minden idők legjobb londoni kocsmai kilátását kínálja a Pub Pod, hiszen gondoljunk csak bele,

általában parkolókban, buszmegállókban, vagy téglafalakban gyönyörködhetünk, amikor beülünk valamelyik klasszikus helyre egy-egy pint sört legurítani.

Igaz, a többivel ellentétben a London Eye-ra nem lehet csak úgy besétálni, hanem előre kell időpontot foglalni.

A harmincperces túra ára ötvenöt font (azaz nagyjából 22 ezer forint), ami nem kevés, de mindjárt másként hangzik a dolog, ha hozzászámoljuk a két választható italt, plusz az ajándékként érkező, zománcozott Beefwater poharat (alapból egyébként negyven fontba kerül egy utazás az óriáskeréken). A szolgáltatás szeptember 5-ig elérhető.

Nemrég a világon egyedülálló újítást fotóztak Londonban: az Egyesült Államok nagykövetségének szomszédságában két épület között egy akrilmedencét építettek, méghozzá a levegőbe.

(Forrás: The Sauce, fotók: Getty Images, London Eye)

ital | ingyen | kocsma | óriáskerék | koktél

FOLYTASD EZZEL

Vajon ki tudnak majd nyitni a francia sípályák?

Ez az utazók kedvenc légitársasága az idén

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Ától zéig megvalósítja álomotthonod ez a pazar budapesti cég
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom