Újra fel lehet ülni a London Eye-ra, de a korábbiakkal ellentétben már nem csupán a megigéző panorámát lehet élvezni.
A hivatalosan lastminute.com London Eye néven forgó látványosság a Beefwater Ginnel együttműködve ugyanis egy egészen újszerű kocsmát nyitott az óriáskerék harminckét fülkéjében.
Aki befizet egy félórás körre, egy bárral, székekkel és még egy dartstáblával is felszerelt Pub Podban nézheti meg 135 méter magasból a brit fővárost, de ha ez nem elég csalogató, akkor a belépőhoz járó két ingyen ital talán még csábítóbban hangzik – kézműves sörökből, borokból, valamint természetesen Beefwater Ginből lehet választani.
Alighanem minden idők legjobb londoni kocsmai kilátását kínálja a Pub Pod, hiszen gondoljunk csak bele,
általában parkolókban, buszmegállókban, vagy téglafalakban gyönyörködhetünk, amikor beülünk valamelyik klasszikus helyre egy-egy pint sört legurítani.
Igaz, a többivel ellentétben a London Eye-ra nem lehet csak úgy besétálni, hanem előre kell időpontot foglalni.
A harmincperces túra ára ötvenöt font (azaz nagyjából 22 ezer forint), ami nem kevés, de mindjárt másként hangzik a dolog, ha hozzászámoljuk a két választható italt, plusz az ajándékként érkező, zománcozott Beefwater poharat (alapból egyébként negyven fontba kerül egy utazás az óriáskeréken). A szolgáltatás szeptember 5-ig elérhető.
Nemrég a világon egyedülálló újítást fotóztak Londonban: az Egyesült Államok nagykövetségének szomszédságában két épület között egy akrilmedencét építettek, méghozzá a levegőbe.
(Forrás: The Sauce, fotók: Getty Images, London Eye)
pub | koktél | pub pod | kocsma | London EyeIlyen egyedi és domináns ízekkel tud kényeztetni a világ egyik legjobb rumja
Álomszülte szálloda Dánszentmiklóson, pazar fine dining étteremmel

Beköszöntött az ősz, és vele együtt megérkezett a Roadster magazin legfrissebb, 13. száma. Mit találunk benne? Bejárjuk Japán izgalmas és lenyűgöző helyeit, találkozunk a világ egyik legszínesebb és leghíresebb dizájnerével, Karim Rashiddal, Nápolyban megkóstoljuk Olaszország negyedik legjobb pizzáját, és benézünk az Attolini szabódinasztia műhelyébe is. A Napa-völgyben teszteljük, milyen az új, elektromos Rolls-Royce, és elbeszélgetünk a W luxushotelben megnyitott Nightingale by Beefbar alapítójával, Riccardo Giraudival is. Elmegyünk egészen Dél-Koreáig, hogy megnézzük közelről, milyen a világ egyik leghangulatosabb kávézója, a Mudzsige panzió, ezen kívül pedig találkozunk még párizsi keramikusművésszel, Japánban dolgozó magyar építésszel, vitorlázógép pilótával, egy római napszemüveg brand alapítójával, és a születésnapját ünneplő Babel Budapest megálmodójával is. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet.
Megnézem, mert érdekel!