Close
TikTok-trend döntötte romba egy család utazási álmát

TikTok-trend döntötte romba egy család utazási álmát

A mit sem sejtő nő meggyőzte a családját, hogy látogassanak el az észak-karolinai Gastoniába, mert azt gondolta, hogy az úgy néz ki, mint egy svájci város.

A TikTok egyik új trendje egy igazi átverés, amit a videómegosztó oldal felhasználói poénosnak hisznek. A TikTokkerek gyönyörű tájat mutatnak be pár másodperces videójukban, helyszínnek azonban egy teljesen más lokációt jelölnek meg.

Ezzel általában azok szoktak viccelődni, akik kevésbé idilli helyen élnek.

@realzacharykeesee Reply to @johnzimmerschied Gastonia, North Carolina. A TRUE gem 💎 #gastonia #northcarolina #switzerland #nc ♬ original sound – bradenjstanley

Egy amerikai nő, Olivia Garcia azonban valószínűleg nem ismerte ezt a viccet, vagy csak nagyon vágyott Svájcba, a csodás hegycsúcsok közé.

Amikor ugyanis meglátta a Zachary Keesee által közzétett videót a gyönyörű hófödte hegyekről és kanyargós utakról, azt feltételezte, hogy a Gastonia, North Carolina felirat a valóságot tükrözi, így

fel is kerekedett a családjával, hogy ő is hasonló videót készítsen a földi paradicsomból.

@itsoliviagarcia I just got rickrolled by TikTok 🙃 #gastonia #rickroll ♬ We Don’t Talk About Bruno – Carolina Gaitán – La Gaita & Mauro Castillo & Adassa & Rhenzy Feliz & Diane Guerrero & Stephanie Beatriz & Encanto – Cast

Amikor azonban megérkeztek, Gastoniának nemcsak, hogy lélegzetelállító hegyei nem voltak, de még csak egy tenyérnyi hó sem fedte a járdát. A tipikus kisvárosban az összes nevezetesség

egy benzinkút és néhány üresen kongó épület volt.

A nő a Svájc hegyvonulatai helyett végül saját csalódottságát osztotta meg a TikTokon, amivel már közel kilencvenezer kedvelést begyűjtött. Ráadásul a polgármester is válaszolt a csalódott nő videójára, aki azt mondta: bár Gastonia nem Svájc, örül annak, hogy az emberek többet megtudnak nagyszerű városukról. Egyúttal mindkét videót készítő hölgyet elhívta egy különleges városnézésre.

(Forrás: Thrillist, fotó: Getty Images)

észak-karolina | tiktok | trend | gestonia | átverés

FOLYTASD EZZEL

A világ legszebb hegyeit egyszer az életben látni kell – Ezeket járd végig!

Ez a weboldal nagy segítség lehet, ha külföldre költöznél

Rendeld meg a Roadster magazin 9. számát!
Friss, 220 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas, 20 oldalas melléklettel egészítettük ki, amelyben a prémium spiritek szédítő univerzumába merülünk el. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom