Close
A Marriott három TikTokkert keres, hogy körbeutaztassa őket a világban

A Marriott három TikTokkert keres, hogy körbeutaztassa őket a világban

A szállodalánc háromszáz napos körútra vinné a TikTokkereit, akik a legcsodálatosabb hoteleket tesztelhetnék.

A Marriott portfóliójába olyan szállodák tartoznak, mint a The Ritz-Carlton, a Westin Hotels & Resorts, valamint a Homes & Villas by Marriott International. Most három szerencsés TikTokkernek lehetőségük nyílik arra, hogy

háromszáz nap alatt mind a harminc márkát meglátogassák, utazásaikat pedig kis videókban dokumentálják.

A Marriott szerint az utazás kétségtelenül az egyik legerősebb eszköz, amely össze hozza az embereket, segít kiszélesíteni a látókörüket, miközben minden lépésüket a kíváncsiság mozgatja. A márka szeretné megtudni, hogy mindezt a fiatal, feltörekvő influenszerek hogyan tudják megosztani a világgal.

A versenyen való részvételhez a TikTokkereknek nem kell mást tenniük, minthogy feltöltsenek 2022. március 18-ig egy videót a TikTok-ra, #30stays300days és a #contest hashtagek használatával. A videóban válaszolniuk kell arra a kérdésre,

hogyan formálta őket az utazás és miért gondolják azt, hogy ők lennének a legjobb jelöltek a Marriott összes márkájának meglátogatására.

Három szerencsés nyertes 15 ezer dollár értékű csekket kap, amelyet tetszés szerint felhasználhatnak, valamint egy 10 ezer dollár értékű Marriott Bonvoy ajándékutalvánnyal is gazdagabbak lehetnek, amellyel különféle szolgáltatásokat próbálhatnak ki a luxusszállodákban. A nyerteseket emellett további ajándékokkal meglepik, például repülőjeggyel, Uber-utakkal és exkluzív élményekkel a Marriott Bonvoy Moments programból.

A győztesek kiválasztása során a Marriott több szempontot is figyelembe vesz majd, így a képernyőn való jelenlétet, a videó minőségét, a kreativitást és hogy a TikTokker azonosulni tud-e a Marriott Bonvoy értékeivel. Azaz olyan jelölteket keresnek, akik

szenvedélyesen rajonganak a felfedezésért, emellett pedig egyedi és kreatív nézőpontot tudnak hozni TikTok-videóikba.

(Forrás: Travel+Leisure, fotók: Unsplash, Marriott)

világkörüli út | marriott | influenszer | hotel | szálloda

FOLYTASD EZZEL

Öt világvégi táj, amiről nehéz elhinni, hogy a valóságban is létezik

Hamarosan újra az eredeti, egzotikus útvonalán suhan az Orient Expressz

Rendeld meg a Roadster magazin 8. számát!
Friss, 200 oldalas lapszámunkat ezúttal egy színes és izgalmas melléklettel egészítettük ki, amelyben 33 kihagyhatatlan hazai élményt ajánlunk a nyárra. A magazin egyéb oldalain a tőlünk megszokott kompromisszummentes színvonalon számolunk be az utazás, a dizájn, a divat, a gasztronómia kifinomult világának történéseiről, és mindarról, amiért az életben rajongani lehet. Megnézem, mert érdekel!
Close
Iratkozz fel a hírlevelünkre!
Iratkozz fel a Roadster hírlevelére, hogy mindig értesülj a legizgalmasabb hírekről, sztorikról és véleményekről az utazás, a dizájn és a gasztronómia világából!
Feliratkozom